María del Puy

Acteur

María del Puy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El Gran Serafín

1987 | Drama

Spanje 1987. Drama van José María Ulloque. Met o.a. Ana Obregón, Laura del Sol, Xavier Sala en María del Puy.

Een groepje mensen besluit een aantal dagen door te brengen in een hotel aan de kust. Er groeit een hartelijke sfeer totdat via de media het einde van deze wereld wordt aangekondigd. Het moest een drama worden waarin de persoonlijkheden van de verschillende personages tot uitdrukking zouden komen, maar het enige dat duidelijk wordt is hoe slecht elk van hen dit doet, met uitzondering van Del Puy en Fernando Fernán Gómez.

Batida de raposas

1976 | Drama

Spanje 1976. Drama van Carlos Serrano. Met o.a. Agustín González, Maria Perschy, María del Puy en Fernando Hilbeck.

Een man met een opmerkelijk lage moraal besluit, eenmaal miljonair geworden, zich te wreken op hen die hem ooit minachtten om zijn afkomst. Hij doet dit door de mannen te vernederen en de vrouwen te bezitten. Liefdesdrama, zowel ergerlijk als mislukt.

El Juego del diablo

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Jorge Darnell. Met o.a. Inma de Santis, María del Puy, José Orjas en Jack Taylor.

Een jong meisje lijkt te zijn bezeten door de duivel... Een van de Spaanse variaties op 'THE EXORCIST' die net zo slecht is als alle overige imitaties.

Navidades en Junio

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Alberto Closas, Marga López, Rafael Alonso, María del Puy en José Luis Lopéz Vázquez.

Aangezien Laura zich niet door haar man begrepen voelt, loopt ze weg met haar minnaar. Ze komt echter snel tot andere gedachten. Een nietszeggende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer María del Puy op televisie komt.

Reageer