Yiftach Katzur

Acteur

Yiftach Katzur is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Roman Zair

1983 | Erotiek

Duitsland/Israël 1983. Erotiek van Dan Wolman. Met o.a. Yiftach Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Devora Keidar en Menashe Warshawsky.

Alweer deel vijf uit de schijnbaar oneindige, LEMON POPSICLE- serie waarin de drie mentaal gehandicapte hoofdrolspelers nog steeds achter de beschikbare meisjes aan zitten. Nieuwste deprimerende aanwinst is het Duitse would-be sterretje Dollar in een van de meest vernederende vertolkingen ooit op het witte doek te zien. Wie dit soort primaire ongein grappig vindt, loopt daar beter niet mee te koop. Ook bekend als BABY LOVE.

Shifshuf Naim

1981 | Erotiek, Komedie

Duitsland/Israël 1981. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiftach Katzur, Jonathan Sagall, Zachi Noy, Sybille Rauch en Menasche Warschewski.

Het derde deel van deze serie biedt niets nieuws. De hoofdfiguren zijn een jaartje ouder. Benny's nicht uit Duitsland komt; zijn twee vrienden proberen haar te versieren en Jony neemt zijn pianolessen serieus. Seksavonturen in allerlei variaties, een hoop drukte en deuntjes uit de jaren 1950-1970. Ook bekend als HOT BUBBLEGUM en LIEBELEIEN.

Yotz' im Kavua

1978 | Erotiek, Komedie

Israël 1978. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Jonathan Sagall, Yvonne Michaels, Zachi Noy, Yiftach Katzur en Rachel Steiner.

Deze tweede aflevering uit de LEMON POPSICLE-reeks, die gaat over de seksuele belevenissen van drie vrienden is seksistisch en vervelend. De jonge Benny (Katzur) versiert op het strand een meisje, maar ze wil onder geen voorwaarde met hem naar bed. Dan zoekt hij troost bij de vriendin van zijn vriend Jonny (Noy) en dat levert weer de nodige verwikkelingen op. Ook bekend als GOING STEADY.

Lemon Popsicle

1978 | Erotiek, Komedie

Israël 1978. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiftach Katzur, Anat Atzmon, Jonathan Sagall, Zachi Noy en Deborah Kedar.

De eerste en aardigste film uit de haast eindeloze LEMON POPSICLE-reeks. De film speelt in Israël rond 1960 en gaat over drie vrienden die hun eerste seksuele ervaringen opdoen, met alle leuke en minder leuke gevolgen vandien. In deze film moet een verlegen tiener met behulp van een hartenbreker uit zijn klas een meisje veroveren. Rockmuziek op de geluidsband van Bill Haley, Little Richard, The Shadows, Paul Anka, Paul and Paula, Bobby Vinton etc. Ook bekend als: ESKIMO LIMON/LEMON POPSICLE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yiftach Katzur op televisie komt.

Reageer