Tônia Carrero

1922 Acteur

Tônia Carrero (1922) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Chega de saudade

2007 | Drama

Brazilië 2007. Drama van Laís Bodanzky. Met o.a. Tônia Carrero, Leonardo Villar, Stepan Nercessian en Elza Soares.

Chega de saudade, zoiets als Genoeg met de nostalgie, neemt de kijker mee op de dansvloer van een charmant aftandse dansclub voor ouderen in Brazilië. Filmmaker Bodanzky presenteert de crème de la crème van de Braziliaanse cinema, onder wie Carrero (1922) als een diva met Alzheimer, Villar (1924) als een chagrijnige voormalig stijldanskoning en Elza Soares (1937) als zangeres. Dunne verhaallijntjes over plezier en droefenis in verleden, heden en toekomst ondersteunen een fantastische reeks klassieke Braziliaanse nummers uit genres variërend van samba tot chorinho. Een magnifieke ode aan levenslust op leeftijd.

Sonhos de menina mo[KA12]ca

1988 | Drama

Brazilië 1988. Drama van Tereza Trautman. Met o.a. Tônia Carrero, Louise Cardoso, Marieta Severo en Zeze Mota.

De laatste dag van een familie in het huis waar ze veertig jaar hebben gewoond. Er komt een einde aan een tijdperk, een levensstijl. Drie generaties vrouwen uit dezelfde familie komen op een avond samen om eens uitgebreid met elkaar te praten. Zeer saaie film waarin zeer intieme gevoelens worden uitgedrukt. De vertolking door de drie hoofdrolspeelsters is op zich speciaal. Het scenario is van de regisseuse zelf.

Fabula de la Bella Palomera

1987 | Romantiek, Komedie, Fantasy

Brazilië 1987. Romantiek van Ruy Guerra. Met o.a. Ney Latorraca, Claudia Ohana, Tônia Carrero en Diana Sfat.

De welgestelde eigenaar van een fabriek in een Braziliaans dorpje, wiens persoonlijkheid getekend is door zijn rijkdom en zijn autoritaire moeder, wordt smoorverliefd op een jong meisje dat zich aan de verzorging van duiven wijdt. Zijn liefde wordt pas beantwoord na een langdurig beleg gedurende welke er cryptische boodschappen verstuurd worden via de duiven. Komedie die een aantal fantasy-elementen bevat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tônia Carrero op televisie komt.

Reageer