Sergio Cabrera

Regisseur, Producer

Sergio Cabrera is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Perder es cuestion de método

2004 |

Colombia 2004. Sergio Cabrera.

La estrategia del caracol

1994 | Komedie

Colombia 1994. Komedie van Sergio Cabrera. Met o.a. Frank Ramirez, Humberto Dorado, Florina Lemaitre, Gustavo Angarita en Vicky Hernandez.

De bewoners van een armoedig pand in het centrum van Bogota worden door de eigenaars gepest omdat een grondspeculant hen het hoofd op hol brengt. De arme luizen moeten uit de 48 appartementen worden getreiterd. De huurders bedenken echter een vindingrijk plan om de huisjesmelkers te slim af te zijn. Wat zij doen en hoe zij erin slagen de bezitters tegen wie zij juridisch en politiek kansloos zijn in de luren te leggen, is bijzonder leuk bedacht in de tweede speelfilm van Cabrera, die in Colombië een enorme hit werd. Hij trok in dat land bijna net zo veel bezoekers als JURASSIC PARK die vrijwel tegelijkertijd in roulatie ging. Het scenario is van Humberto Dorado die het ruwe script van regisseur Cabrera en Ramon Jimeno bewerkte. Medespeelster Guido leverde ook haar bijdrage aan het scenario. Het camerawerk is van Carlos Congote.

Técnicas de duelo

1988 | Komedie

Cuba/Colombia 1988. Komedie van Sergio Cabrera. Met o.a. Frank Ramírez, Humberto Dorado, Florinda Lemaitre en Vicky Hernández.

In een ingeslapen dorpje wordt de rust verstoord door het dreigende duel op leven en dood tussen de bovenmeester en de slager die vroeger goed bevriend waren en elkaars kameraden in de politieke strijd. De burgemeester ziet zijn kans en slaagt erin met medewerking van de politie om de oppositie te decimeren. Een geestige film, boordevol ironie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Cabrera op televisie komt.

Reageer