Ken Wood

Acteur

Ken Wood is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Tre croci per non morire

1968 | Western

Italië 1968. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Craig Hill, Ken Wood, Ida Galli en Peter White.

Een bescheiden maar sympathieke spaghetti-western over drie revolverhelden die de onschuld willen aantonen van een jonge Mexicaan die in de gevangenis op zijn dood zit te wachten.

Ammazzali tutti e torna solo

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Enzo Girolami. Met o.a. Chuck Connors, Frank Wolff, Franco Citti, Leo Anchoriz en Ken Wood.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog doet een groepje deserteurs een aantal pogingen om de hand te leggen op een goudschat die in een zwaar bewaakt kruitmagazijn ligt opgeslagen. Het belangrijkste aspect van deze spaghetti-western is het tot in 't absurde doorgevoerde sadisme, waardoor de film soms wel op een bizarre komedie lijkt. Heel curieus - en niet weinig bedenkelijk. Girolami kwam op de titelrol als Enzo G. Castellari. USA-titel: KILL THEM ALL AND COME BACK ALONE.

All'ultimo sangue

1968 | Western

Italië 1968. Western van Paolo Moffa. Met o.a. Craig Hill, Ettore Manni en Ken Wood.

Diverse personen van zowel Amerikaanse als Mexicaanse afkomst vechten om een lading goud. De gebruikelijke Italiaanse western-elementen zitten erin, hoewel ze niet boeien. Moffa maakt gebruik van de naam John Byrd.

Killer Kid

1967 | Western

Italië 1967. Western van Leopoldo Savona. Met o.a. Anthony Steffen, Liz Barrett, Fernando Sancho en Ken Wood.

Een spaghetti-western die zich afspeelt in het revolutionaire Mexico. Regeringstroepen hebben de handen vol aan guerilla-eenheden. Steffen krijgt de opdracht van zijn regering een einde te maken aan de wapensmokkel rond de Mexicaanse grens. Onder valse naam begint hij zijn werkzaamheden. Een spannende western.

Il Pistolero segnato da Dio

1967 | Western

Italië 1967. Western van Giorgio Ferroni. Met o.a. Anthony Steffen, Richard Wyler, Liz Barret, Ken Wood en Mario Stefanelli.

In deze doorsnee spaghetti-western is Steffen een voortreffelijk revolverschutter. Hij demonstreert dat voornamelijk in het circus. Als hij echter in een stadje komt dat door een bende wordt overheerst wordt hij vernederd; dan grijpt hij naar de wapens.

Superargo contro Diabolikus

1966 | Avonturenfilm, Fantasy, Actiefilm

Italië 1966. Avonturenfilm van Nick Nostro. Met o.a. Ken Wood, Mónica Randall, Loredana Musciak, Gerard Tichy en Francisco Castillo Escalona.

Een soort Superman met buitenissige kracht wordt geheim agent en schakelt de schoft Diabolikus uit, die de wereld wilde domineren. Infantiel in beeld gebracht, in de stijl van beeldverhaal, niet voor luie lezers, maar wel voor luie kijkers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ken Wood op televisie komt.

Reageer