In-Soo Radstake is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Parradox

2010 | Documentaire

Nederland 2010. Documentaire van In-Soo Radstake.

Carmen van het noorden

2009 | Drama, Muziek

Nederland 2009. Drama van Jelle Nesna. Met o.a. Tygo Gernandt, Sanguita Akkrum, Thom Hoffman, Sergio IJssel en Vincent Vianen.

Net overgeplaatst naar het Rotterdamse bureau krijgt de wat wereldvreemde politierechercheur Joz (Tygo Gernandt) al zijn eerste moordzaak in de schoot geworpen; een uit het kanaal gedregde prostituee. Eenmaal op onderzoek valt Joz terstond voor de verkeerde vrouw (Carmen), om vervolgens met elke stap dieper in conflict te raken met zijn omgeving (Turkse vrouw) en superieuren. Het als workshop begonnen filmproject Carmen van het Noorden is doeltreffend grotestads-gestileerd, en biedt wat aardige vondsten, zoals de rapper die continu opduikt om de belevenissen van Joz in een quasi-filosofisch kader te plaatsen. Dat het niveau van het spel sterk uiteenloopt, lijkt inherent aan het werken met zowel amateur-acteurs als routiniers. Carmen van het noorden is niet vrij van charme, maar mist een scenario van bioscoopwaardig niveau – het gezwalk in plot en psychologie is funest.

Made in Korea

2007 | Documentaire

Nederland 2007. Documentaire van In-Soo Radstake.

Egodocument van In-Soo Radstake, die in 1980 is geboren in Seoul, te vondeling werd gelegd, en op 3-jarige leeftijd werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Hij voelt zich honderd procent Nederlander, zegt hij, en toch wil hij weten wie hij echt is. Hij praat met de andere geadopteerden die bij hem in het vliegtuig zaten en gaat in Zuid-Korea op zoek naar zijn roots. Dat maakt onverwachte emoties bij hem los.