Larisa Kadochnikova

Acteur

Larisa Kadochnikova is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Vecher na kanune Ivana Kupaly

1988 | Komedie, Fantasy

SU 1988. Komedie van Yuri Ilyenko. Met o.a. Larisa Kadochnikova, Boris Kemelnitsky en Yevgeni Fridman.

De bewerking van een sprookje van Nikolaj G[KA1]ogol, die leefde van 1809-52 over Piotr (Kemelnitsky), een arme boer, die Pidorka (Kadochnikova), de mooie dochter van een grootgrondbezitter wil trouwen. Uiteraard wil haar vader van niets weten, want hij heeft haar al beloofd aan een jongeman met rijke ouders. Piotr en Pidorka houden echter van elkaar en dankzij een pact met Bassavruk (Fridman), die een afgezant van de duivel zou kunnen zijn, kan hij haar krijgen. De prijs die Piotr betalen moet, is dat hij een onschuldig kind op de vooravond van Ivan Kupala - Sint Jan - moet offeren. Als hij het kind na aanvankelijke weigering en aarzeling toch doodt, verandert het in een boom, waaraan goudstukken groeien als bladeren. Hoewel hij nu Pidorka in zijn armen kan sluiten, duurt het niet lang of zijn geweten begint aan hem te knagen. Het scenario van regisseur Ilyenko is een moralistische vertelling over hebzucht, die vanuit een christelijke opvatting bekeken wordt. Redenen waarom de film die in 1968 gemaakt werd, waarschijnlijk op de planken belandde omdat sovjetcensors vonden dat religie en marxisme-leninisme niet konden samengaan. De film is een boze, surrealistische fabel, waarbij de montage van Natali Pishyikova voor een vlot tempo zorgt, maar de rolprent is tegelijkertijd nogal vreemd (ongerijmde slapstick), waardoor hij simpelweg niet iedereen zal aanspreken. Voor liefhebbers van de Russische cinema een delicatesse. Het camerawerk is van Vadim Ilyenko. Mono.

Moskovskoye vremia

1977 | Drama

SU 1977. Drama van Nicolai Ilyinsky. Met o.a. Vsevolod Sanayev, Larisa Kadochnikova, Sergei Svechnikov, Lubov Mysheva en Ludmila Poliakova.

De film gaat over het boerenleven en toont het leven en werken op de collectieve boerderijen in de Sovjet-Unie. USA-titel: MOSCOW TIME.

Belaya ptica s chernoy otmetinoy

1971 | Drama

SU 1971. Drama van Yuri Ilienko. Met o.a. Larisa Kadochnikova, Ivan Mikolaichuk, Bogdan Stupka, Natalia Naum en Dzhemma Firsova.

De sneeuwwitte ooievaar, die het huis beschermt tegen rampspoeden, wordt opgeschrikt door een grote brand: de WO II heeft Bukinova bereikt. Het leven van de broers, die in het huis wonen, verandert op slag.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Larisa Kadochnikova op televisie komt.

Reageer