Travis Beacham

Scenarist

Travis Beacham is scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Pacific Rim

2013 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 2013. Actiefilm van Guillermo del Toro. Met o.a. Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Ron Perlman en Charlie Day.

Overdonderend spektakelstuk van Del Toro (Hellboy, Pan's Labyrinth), waarin gigantische robots (Jaegers) het opnemen tegen Godzilla-esque buitenlandse monsters (Kaiju), die vanuit de zee de mensheid met uitroeiing bedreigen. De epische actiescènes zijn van een verbluffende, nog nooit vertoonde grootsheid, en dienen bij voorkeur op IMAX-formaat te worden bekeken. Minder interessant wordt het als Del Toro een aantal versnellingen terugschakelt en zich op clichématige vetes en romances tussen de Jaeger-piloten richt. Dialogen en sciencefictionelementen komen zelden boven het niveau van de gemiddelde B-film uit.

Clash of the Titans

2010 | Actiefilm, Fantasy, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 2010. Actiefilm van Louis Leterrier. Met o.a. Sam Worthington, Liam Neeson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes en Mads Mikkelsen.

De oude Griekse goden zijn verbolgen over het gebrek aan adoratie dat de mensheid voor ze tentoonspreidt. En onderling hebben ze ook het nodige oud zeer te verhapstukken. Aan visserszoon Perseus (Worthington) de taak om de wereld te redden, en misschien nog wel meer. Gelukkig krijgt hij hulp van bovennatuurlijke schoonheid Io (Arterton) en van wat moedige krijgers onder aanvoering van de stoere Draco (Mikkelsen). De film is een niet bijster interessante verzameling special effects; ondanks de sterrencast blijven de personages vlak. In 2012 opgevolgd door Wrath of the Titans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Travis Beacham op televisie komt.

Reageer