Damien Bodie

Acteur

Damien Bodie is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Elephant Princess I

2010 | Fantasy, Avonturenfilm, Familiefilm

Australië 2010. Fantasy van Jonathan M. Shiff. Met o.a. Emily Robins, Miles Szanto, Maddy Tyers, Brett Climo en Damien Bodie.

Tv-film is ingekorte compilatie van de eerste reeks van de Australische fantasyserie The Elephant Princess. Alexandra Wilson komt er op haar zestiende verjaardag achter dat ze geen normaal meisje is, maar dat ze over magische krachten beschikt en eigenlijk prinses is van een magisch koninkrijk. Zal ze haar comfortabele leventje en rockband opgeven om koningin van Manjipoor te worden?

Balanced Particle Freeway

1997 | Drama, Familiefilm

Australië 1997. Drama van Paul Moloney. Met o.a. Molly McCaffrey, Trudy Hellier en Damien Bodie.

Twee kinderen ontdekken een ingang naar de 'Balanced Particle Freeway' en komen terecht in een magische wereld van draken en vreemde wezens

The Balanced Particle Freeway

1996 | Familiefilm, Fantasy

Australië 1996. Familiefilm van Paul Moloney. Met o.a. Molly McCaffrey, Damien Bodie, Trudy Hellier en Doug Bowles.

Het vriendelijke draakje Mizuchi komt op weg naar zijn eigen drakenoord in botsing met een vliegtuig en stort neer in de tuin van Lili (McCaffrey) en Bede (Bodie). Ze verbergen hem, maar het leven op aarde doet hem geen goed en als hij niet snel naar de drakenwereld terug kan geschiedt er een ramp. Gelukkig hebben ze gehoord van een deeltjesversneller in een laboratorium, die de oplossing zou kunnen bieden. De kinderen moeten heel wat toeren uithalen om alles tot een goed einde te brengen. Australische poging tot een fantasietje voor kinderen met E.T.-appeal, wat het beslist niet is. Het scenario is van Carol Wilkinson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Damien Bodie op televisie komt.

Reageer