Jonathan Kahn

Regisseur, Acteur

Jonathan Kahn is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Girl

1997 |

Verenigde Staten 1997. Jonathan Kahn. Met o.a. Summer Phoenix, Sean Patrick Flanery en Dominique Swain.

Captains Courageous

1977 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1977. Avonturenfilm van Harvey Hart. Met o.a. Karl Malden, Jonathan Kahn, Ricardo Montalban, Fritz Weaver en Neville Brand.

Goede nieuwe verfilming van Kipling`s klassieke verhaal met de juiste aandacht gericht op Captain Disko Troop (Malden). De jonge Kahn maakt van het rijke jongetje een onaangenaam personage. Montalban neemt de rol die Spencer Tracy vroeger speelde voor zijn rekening, maar zonder Tracy's overdonderende aanwezigheid is het spel aanmerkelijk minder. John Gay zorgde voor het script.

The Sailor Who Fell From Grace With the Sea

1976 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1976. Drama van Lewis John Carlino. Met o.a. Sarah Miles, Kris Kristofferson, Jonathan Kahn, Margo Cunningham en Earl Rhodes.

Een sterk te beïnvloeden zoon heeft problemen met de liefdesrelatie die zijn moeder, een weduwe, heeft aangeknoopt met een vriendelijke zeeman. Hij raakt in de ban van een morbide vriendje. Hartstochtelijke liefdesscènes en een bizarre afloop zijn de hoogtepunten in deze ongebruikelijke film, prachtig verfilmd aan de Engelse kust. Naar het Japanse verhaal van Mishima.

Sailor Who Fell From Grace With The Sea

1976 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1976. Drama van Lewis John Carlino. Met o.a. Margo Cunningham, Jonathan Kahn, Sarah Miles en Kris Kristofferson.

De 13-jarige Jonathan heeft een wat griezelige band met zijn moeder, de jonge weduwe Anne Osborne. Hij is tevens 'lid' van een fascistoïde geheime bond van jongeren uit de streek. Als zijn moeder de zeeman Jim ontmoet en verliefd wordt, is Jonathan eerst gefascineerd door Jim. Jim wil met Anne trouwen en een leven aan land voeren. Dan voelt Jonathan zich verraden en besluit Jim te doden...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jonathan Kahn op televisie komt.

Reageer