Tere Velázquez

Acteur

Tere Velázquez is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El Misterioso señor Van Eyck

1965 | Actiefilm

Italië/Spanje 1965. Actiefilm van Agustín Navarro. Met o.a. Espartaco Santoni, Tere Velázquez, Massimo Girotti, Franco Fabrizi en Emilio Gutiérrez Caba.

Een avonturier raakt betrokken bij diamanthandel. Grof, simpel en erbarmelijk slecht.

Abajo espera la muerte

1965 | Drama, Romantiek

Spanje/Italië 1965. Drama van Juan de Orduña. Met o.a. Espartaco Santoni, Tere Velázquez, Amedeo Nazzari en José Moreno.

Dit melodrama behandelt het leven van een vrouwzieke trapeze-acrobaat, en dat van zijn collega's. Het speelt zich af in de wereld van het circus, en was op het lijf geschreven van het in die tijd beroemde paar Espartaco Santoni/Tere Velázquez.

El Valle de las espadas

1962 | Avonturenfilm, Historische film

Verenigde Staten/Spanje 1962. Avonturenfilm van Javier Setó. Met o.a. Espartaco Santoni, Broderick Crawford, Frankie Avalon, César Romero en Tere Velázquez.

Een verfilming van de ridderroman over Fernán González waarin de oorsprong van Castili[KA3] aan de orde komt. Zelfs een co-produktie met de Verenigde Staten kon de film niet redden.

Prohibido enamorarse

1961 | Komedie, Romantiek

Spanje 1961. Komedie van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Isabel Garcés, Angel Garasa, Julio Núñez en Tere Velázquez.

Een weduwe en een weduwnaar worden op elkaar verliefd en hetzelfde gebeurt tussen hun respectievelijke kinderen. Een sympathieke nietszeggende komedie, waarvoor regisseur Edgar Neville het scenario schreef.

Los Castigadores

1961 | Romantiek

Spanje 1961. Romantiek van Alfonso Balcázar. Met o.a. José Campos, Tere Velázquez, Juan Capri en Julián Mateos.

Twee vrienden komen tegenover elkaar te staan door de komst van een nieuw, knap meisje in hun buurt. Een weinig geslaagd melodrama, dat gesitueerd is in de kringen van de jeugdbendes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tere Velázquez op televisie komt.

Reageer