Mark Cheng

Acteur

Mark Cheng is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Heartbeat 100

1987 | Mysterie, Drama

Hongkong SAR van China 1987. Mysterie van Kent Cheng en Lo Kin. Met o.a. Lui Fong, Maggie Cheung, Bonnie Law en Mark Cheng.

Een thriller over een romanschrijfster die, op zoek naar inspiratie en nieuw materiaal, plegers van verjaarde misdaden probeert op te sporen en samen met enkele metgezellen prooi wordt in een moorddadige klopjacht. Er is gepoogd spanning te creëren, maar de karakters zijn niet genoeg ontwikkeld. Het toch al simpele en weinig originele verhaal blijft door slecht spel in de grondverf steken.

Goodbye Darling

1987 | Komedie

Hongkong SAR van China 1987. Komedie van Raymond Wong. Met o.a. Cherie Chung, Raymond Wong, John Sham en Mark Cheng.

Dwaze Kantonese komedie voor de massa en de Chinese markt in het buitenland. De produktie is van zwakke kwaliteit, maar voor de kassa spelen er wel sterren mee. Plaatselijke komedie met dwaze verbale en visuele gimmicks, slechte timing en overdreven spel. Het verhaal is een exacte kopie van SEND ME NO FLOWERS van Rock Hudson en Doris Day uit 1964, zonder problemen te maken over auteursrecht. Mevr. Chung speelt de vrouw van Wong, die ten onrechte gelooft dat hij stervende is en tot ontsteltenis van zijn vrouw een nieuwe echtgenoot voor haar probeert te vinden. Helaas vormen Chung en Wong geen geweldig team. Wong had met zijn gebrek aan sex appeal en charisma beter achter de camera kunnen staan dan er voor.

Do ma dan

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Hongkong SAR van China 1986. Actiefilm van Tsui Hark. Met o.a. Cherie Chung, Lin Ch'ing-hsia, Sally Yeh, Mark Cheng en Po-Chih Leong.

Een komische actiefilm, gesitueerd in Peking rond 1913 na de eerste democratische revolutie tegen het corrupte bewind van het Chinese keizerrijk. Een mooie generaalsdochter raakt betrokken bij verraad, spionage en complotten. Ze wordt door de geheime politie op de hielen gezeten. Een vlotgemaakte, onderhoudende vermenging van Chinese acrobatie em westers avontuur. Hsü K'o regisseerde als Tsui Hark.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Cheng op televisie komt.

Reageer