Melissa Cobb

Producer

Melissa Cobb is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Kung Fu Panda 3

2016 | Animatie

Verenigde Staten/China 2016. Animatie van Alessandro Carloni en Jennifer Yuh Nelson.

In het derde deel van deze animatiereeks reist Po samen met zijn vader naar een geheim pandaparadijs. Maar wanneer slechterik Kai opduikt, zal Po alle luie en onhandige panda's moeten trainen om zo het ultieme leger van Kung Fu Panda's te vormen.

Kung Fu Panda 2

2011 | Animatie, Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2011. Animatie van Jennifer Yuh. Met o.a. Jack Black, Angelina Jolie en Jackie Chan.

Panda Po, drakenkrijger en kungfu-meester, realiseert zich dat de gans die hem opvoedde, een uitbater van een noedel-restaurant, niet zijn echte, biologische vader kan zijn. Hij gaat op zoek naar zijn wortels. Daarnaast moet hij met zijn vrienden in het geweer treden tegen een slechte, bijkans onverslaanbare pauw. Deze tweede Kung Fu Panda-film is even leuk als de eerste, met fraaie 3D-animatie en misschien nog wel mooiere traditioneel getekende flashbacks. Regisseur Yuh mocht na dit geslaagde deel ook een derde aflevering voor haar rekening nemen.

Kung Fu Panda

2008 | Animatie

Verenigde Staten 2008. Animatie van Mark Osborne en John Stevenson. Met o.a. Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan en Ian McShane.

Po, een dikke Chinese panda, helpt zijn vader, een gans, in diens noedelrestaurant. Maar door toeval, en door zijn passie voor kungfu, wordt hij opgeleid tot een vervaarlijke krijger, de enige die wellicht een legendarische bruut kan verslaan. Studio DreamWorks (Shrek) werkte vier jaar aan het meesterlijk gedetailleerde tekenwerk in diverse animatiestijlen en spendeerde miljoenen dollars aan gevat inspreekwerk van de sterke stemmencast. Grappig, vrolijk, en zeer lucratief. In 2011 en 2016 verschenen al even mooi gemaakte vervolgfilms.

op televisie
4 uitzendingen

Kung Fu Panda 3 (2016) is deze week driemaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
donderdag 03 januari
SBS 9
20:30 - 22:10
zaterdag 05 januari
Net 5
10:15 - 11:55
donderdag 27 december
BBC 1
17:20 - 18:45

Kung Fu Panda (2008) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zaterdag 22 december
BBC 1
16:00 - 17:25

Reageer