Kobna Holdbrook-Smith

Acteur

Kobna Holdbrook-Smith is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dark Heart AKA Wagstaffe

2016 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2016. Misdaad van Colin Teague. Met o.a. Tom Riley, Tom Brooke, Mark Fleischmann, Anjli Mohindra en Kobna Holdbrook-Smith.

Pilotaflevering van de serie Wagstaffe. De 32-jarige inspecteur en workaholic William Wagstaffe worstelt nog steeds met de onopgeloste moord op zijn ouders tijdens een vakantie in Spanje, 16 jaar geleden. 'Staffe' staat op het punt om het vliegtuig te nemen, wanneer hij een ongewoon brute moord moet onderzoeken. Terwijl Londen zucht onder een hittegolf, vallen er nog meer slachtoffers. De speurder en zijn team staan onder druk om de zaak zo vlug mogelijk op te lossen. Maar naarmate hij dichter bij de waarheid komt, ontdekt Staffe dat de werkelijkheid nog veel gruwelijker is dan hij ooit had kunnen denken.

Judge John Deed - Everyone's Child

2002 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Andy Hay. Met o.a. Martin Shaw, Jenny Seagrove, Jemma Redgrave, Caroline Langrishe en Simon Chandler.

Rechter Deed (Martin) oordeelt in de zaak Powell dat de ouders (Janus en Womack) het recht hebben hun zoon Jason (Hoult) medicijnen te laten inmenen die nodig zijn om hem voor te bereiden op een harttransplantatie. Jason die de openbare aanklager Jo Mills (Seagrove) aan zijn zijde heeft, wordt in het ongelijk gesteld in zijn gevecht om nog niet volledig uitgeteste medicamenten te weigeren. Helaas overlijdt hij op de operatietafel. Deed en Jo worden bedreigd met disciplinaire maatregelen omdat ze de nacht hebben doorgebracht in zijn kantoor, maar uiteraard is het de schijn die bedriegt en zijn het boze tongen die voor de aanleiding hebben gezorgd. Een redelijke aflevering met iets minder netelige problemen dan gebruikelijk. Het scenario is van G.F. Newman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kobna Holdbrook-Smith op televisie komt.

Reageer