Koji Tsuruta

Acteur

Koji Tsuruta is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kanto Yakuzamono

1965 | Thriller, Misdaad

Japan 1965. Thriller van Shigehiro Ozawa. Met o.a. Koji Tsuruta, Hideo Murata, Tetsurô Tamba en Junko Fuji.

De rivaliteiten tussen verschillende bendes om de economische macht in de haven van Tokio. Een politiefilm die niet speciaal opvalt tussen alle andere die in de jaren 1960-1970 zijn gemaakt in Japan. Het scenario is van de regisseur zelf.

Minami-taiheiyo Nami Takashi

1963 | Oorlogsfilm

Japan 1963. Oorlogsfilm van Kunio Watanabe. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Jo Mizuki, Yoshiko Mita, Koji Tsuruta en Jun Tazaki.

Gedurende WO II, besluit piloot Moyoshi het voorbeeld van zijn kameraad Suyama te volgen en wordt Kamikaze. Een buitengewoon slechte, militaristische film waarin het fenomeen Kamikaze verschrikkelig erg wordt verheerlijkt.

Juichinin no Gang

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Teruo Ishii. Met o.a. Koji Tsuruta, Naoki Sugiura, Tetsuo Tamba en Yoko Mihara.

Twee ex-gevangenen, Gondo en Betto, maken plannen voor een grote overval op een handelsmaatschappij, de avond voor betaaldag. Een film in het Yakuza-genre die meer dan de andere is geïnspireerd door klassiekers uit de Amerikaanse film noir. Zelfs de 'vamp' ontbreekt niet. Scenario en regie van de in dit genre gespecialiseerde Ishii.

Gang tai Gang

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Terue Ishii. Met o.a. Koji Tsuruta, Tetsuo Tamba, Tatsuo Umemiya en Yoshiko Mita.

Na het verlaten van de gevangenis wordt Mazuhara vervolgd door zijn oude maten, die zich bezighouden met opiumhandel. Een echte Yakuza-film van een expert op dit gebied en die in hetzelfde jaar nog zo'n film maakte: KOI TO TAIYO TO GANG.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Koji Tsuruta op televisie komt.

Reageer