Kimbalee Chivers

Acteur

Kimbalee Chivers is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dépendance

1994 | Drama, Erotiek

Frankrijk 1994. Drama van Servais Mont. Met o.a. Yvonne Horton, Thomas van Hamak, Kimbalee Chivers, Christophe Larr en June.

Antoine (Van Hamak) is kunstschilder. Hij is zijn inspiratie kwijt, enkele weken voordat hij op een belangrijke tentoonstelling zijn werken moet ophangen. Ook met zijn vrouw Caroline (Horton) loopt het in bed niet meer zoals het vroeger was. Hij krijgt een anonieme brief, waarin hem wordt voorgesteld mee te doen met een erotisch spel, waardoor hij zijn creativiteit kan terugkrijgen. Nieuwe brieven brengen hem nieuwe ideeën hoe hij Caroline in extase kan brengen; daarbij worden de bizarste plaatsen aangewezen. Zonder deze anonieme aanwijzingen weet het stel zich geen raad meer in bed en worden zij afhankelijk van de inhoud der brieven. Ondermaats erotisch tv- filmpje met eentonige muziek van Franz Fagot; ook de horizontale tango's zijn slaapverwekkend. Het scenario is van Léa Ellyna en Didier Fischerman. Het camerawerk is van Norbert Marfaign- Sintes. Ook bekend als INVITATIONS ÉROTIQUES.

Dependance

1994 |

1994. Servais Mont. Met o.a. Christophe Larr, Kimbalee Chivers, Thomas van Hamak en Yvonne Horton.

Antoine is schilder en deelt zijn leven met Caroline. De laatste tijd verliest hij steeds meer de inspiratie om te schilderen, tot hij een anonieme brief ontvangt. De schrijver nodigt Caroline en Antoine uit voor een erotisch correspondentiespel, waarbij ze alleen maar zijn instructies uit de brieven hoeven op te volgen. Ze vinden het wel spannend en vertellen hun vrienden Anna en Ivan van hun geheim. In het begin zijn de verzoeken eenvoudig, maar naarmate ze veeleisender worden, raken Caroline en Antoine er volledig afhankelijk van. De situatie loopt uit de hand en Caroline wil dat het ophoudt. Ze laat het bewust tot een climax komen

Fire of passion: La vengeance de Laura Gil

-1 | Erotiek

Frankrijk. Erotiek van Francis Leprince. Met o.a. Céline Admirat, Philippe Viscontir, Denis Ledan, Maria Louys en Kimbalee Chivers.

Een jaar geleden was Raphaele Pryce nog een onbekende auteur op zoek naar een uitgever voor de publicatie van haar boek. Maxim Garnier, de uitgever die uiteindelijk het risico heeft genomen, zorgde er niet alleen voor dat het boek een bestseller werd, maar werd tevens verliefd op Raphaele. Ze vormen het perfecte paar: mooi, jong en erg succesvol. Probleem is echter dat Raphaele last heeft van het zogenaamde schrijversblok en daardoor al geruime tijd geen letter op papier krijgt. Wanneer Laura Gil, een groot bewonderaarster van Raphaele, zich aandient om samen met Raphaele het begin van haar boek te schrijven, hoopt Raphaele dat hierdoor haar eigen inspiratie weer tot leven komt

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kimbalee Chivers op televisie komt.

Reageer