Luis Alarcon

Acteur

Luis Alarcon is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Los naufragos

1994 | Drama

Frankrijk/Chili 1994. Drama van Miguel Littin. Met o.a. Marcelo Romo, Valentina Vargas, Luis Alarcon, Bastian Bodenhofer en Gregory Cohen.

Somber verhaal over een man die na twintig jaar terugkeert naar zijn land. Deze man, Aron (Romo), kan de tragedie uit 1973 maar niet vergeten. Hij gaat op zoek naar zijn broer en ontdekt dat zijn hele familie dood is of gek geworden. Hij draagt de foto van zijn broer op zijn regenjas en beweegt zich voort alsof hij over een begraafplaats loopt. Hij vindt getuigen en herinnert zich zijn jeugd en het vrolijke familieleven. Middels deze reis tracht hij zijn identiteit te reconstrueren, zijn wortels en iets van levenslust te vinden, terwijl alles wat hij meemaakt ergens stuit op de breuk die de Staatsgreep van september 1973 heeft betekend. Deze door nostalgie en verzet getekende film herkauwt een nachtmerrie en brengt hevige emoties over op kijkers die gevoelig zijn voor zoveel machteloosheid en ongeluk.

Agenty KGB tozhe vliubliaiutsia

1991 |

SU/Chili 1991. Sebastian Alarcon. Met o.a. Gloria Munchmeyer, Luis Alarcon, Ilga Tolstetskaya, Natalia Krachkovskaya en Leonid Kuravliov.

Een vrolijk verhaal over een KGB-agent die naar Chili wordt gestuurd. Als hij daar de mooie Paola, eigenaresse van een louche massagesalon, ontmoet, denkt hij prompt niet meer aan zijn geheime opdracht. Zijn rivaal in de liefde is ook iemand van de KGB en als hij het bevel krijgt zich ten spoedigste naar Antarctica te begeven, besluit hij zijn spionnenbestaan op te geven en bij zijn geliefde te blijven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luis Alarcon op televisie komt.

Reageer