Michael E. Lemick

Regisseur

Michael E. Lemick is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Time Barbarians

1990 | Avonturenfilm, Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1990. Avonturenfilm van Michael E. Lemick. Met o.a. Deron Michael McBee, Jo Ann Ayres, Daniel Martine, Louis Roth en Michael Ferrare.

Gespierde McBee is koning der barbaren. Zijn gemalin Ayres wordt door een duistere vijand vermoord. Zij laat hem een kristal na, waardoor hij onverslaanbaar is. Een tovenares schenkt hem een magisch zwaard wat hem een overwinnende slagkracht oplevert en waarmee hij door de tijd kan reizen. Hij gaat op zoek naar de moordenaar. Zo komt hij terecht in het hedendaagse L.A. en redt een tv-verslaggeefster, die belaagd wordt door een ongure straatbende. Spektakelwerk uit de gaarkeuken, overgoten met glitter-sausje in de hoop op vervolgen. Voor genrefans nauwelijks te verteren. Het scenario is van `vaklieden` Michele Massimo Tarantini (regisseur van talloze kluchten en prikkelfilms) en Pietro Regnoli.

La via dura

1990 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1990. Actiefilm van Michael E. Lemick. Met o.a. Miles O'Keeffe, Henry Silva en Milton Morris.

Actie/avonturenfilm, die zich afspeelt in Zuid-Amerika, met een zwakke regie en schamel geacteer. Het verhaal gaat over drie voormalige commando's die naar de Amazone worden gestuurd om een drugsbaron inclusief handlangers en laboratoria uit te schakelen. Ook bekend als THE HARD WAY.

Sangraal, la spada di fuoco

1982 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1982. Avonturenfilm van Michael E. Lemick en Michael Lemick. Met o.a. Peter McCoy, Anthony Freeman, Sabrina Siani en Margarethe Christian.

Een jonge prins neemt wraak op barbaren, die zijn familie en volk uitmoordden. Onthutsend zwak plagiaat van CONAN THE BARBARIAN, waar en passant RAIDERS OF THE LOST ARK óók nog bijgesleept wordt. Ook bekend als THE SWORD OF THE BARBARIANS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael E. Lemick op televisie komt.

Reageer