Betty Kean

Acteur

Betty Kean is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Slightly Terrific

1944 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1944. Komedie van Edward F. Cline en Edward Cline. Met o.a. Leon Errol, Eddie Quillan, Anne Rooney, Betty Kean en Ray Malone.

Een onbeduidende lopende band-musical, spelend in een nachtclub, met verschillende speciale optredens. De reeds kalende komiek Errol neemt in zijn vrij grappige 'dubbelrol' de leukste scène's voor zijn rekening.

Murder in the Blue Room

1944 | Mysterie, Musical

Verenigde Staten 1944. Mysterie van Leslie Goodwins. Met o.a. Anne Gwynne, Donald Cook, John Litel, Grace McDonald en Betty Kean.

De film is bekend geraakt als musical-in-een-spookhuis, maar daar zal het verder wel bij blijven. Typische pretentieuze songs tegen de achtergrond van een redelijk detectiveverhaal; eerder verfilmd als THE MISSING GUEST en SECRET OF THE BLUE ROOM.

Hi, Good Lookin

1944 | Musical

Verenigde Staten 1944. Musical van Edward Lilley. Met o.a. Harriet Hilliard, Eddie Quillan, Kirby Grant, Betty Kean en Roscoe Karns.

Een lichtgewicht B-musical waarin Hilliard met behulp van Grant een radioster probeert te worden. Leuke liedjes en acts maken de film verteerbaar.

Good Lookin' Hi

1944 |

1944. Edward Lilley. Met o.a. Ozzie Nelson, Betty Kean, Kirby Grant, Harriet Hilliard en Roscoe Karns.

Een lichtgewicht B-musical waarin Hilliard met behulp van Grant een radioster probeert te worden. Leuke liedjes en acts maken de film verteerbaar.

Inc. Gals

1943 | Musical, Muziek, Komedie

Verenigde Staten 1943. Musical van Leslie Goodwins. Met o.a. Harriet Hilliard (Nelson), Leon Errol, The Pied Pipers, Grace McDonald en Glen Gray and his Casa Loma Orch..

Als een rijke playboy een nachtclub opent, melden tientallen beeldschone meisjes zich aan. Een doorsnee nachtclubmusical met een standaardbezetting en -budget.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Betty Kean op televisie komt.

Reageer