Nick Jonas

Acteur

Nick Jonas is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Careful What You Wish For

2015 | Thriller

Verenigde Staten 2015. Thriller van Met o.a. Nick Jonas, Isabel Lucas, Dermot Mulroney en Paul Sorvino.

De 18-jarige Doug gaat zoals altijd in de zomervakantie met zijn ouders naar een vakantiehuisje aan het meer. Daar wordt hij verliefd op zijn getrouwde buurvrouw Lena. Hun relatie blijft niet zonder gevolgen.

Camp Rock 2: The Final Jam

2010 | Komedie, Familiefilm, Muziek

Verenigde Staten 2010. Komedie van Paul Hoen. Met o.a. Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Martin en Nick Jonas.

Mitchie, Shane, Jason, Nate en hun vrienden gaan terug naar Camp Rock voor een zomer vol muziek en plezier. Eenmaal aangekomen komen ze erachter dat er een nieuw kamp is geopend, genaamd Camp Star. Dit nieuwe kamp ligt ook aan het meer en heeft veel instructeurs en bezoekers van Camp Rock overgenomen, waardoor de toekomst van Camp Rock gevaar loopt. Wanneer de beste zanger van Camp Star hen uitdaagt om te zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft, bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd.

Camp Rock

2008 | Musical, Komedie, Familiefilm, Romantiek

Verenigde Staten 2008. Musical van Matthew Diamond. Met o.a. Demi Lovato, Nick Jonas en Meaghan Martin.

Een tienermeisje wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieus rockkamp. Ze mag mee, maar dan alleen als kok. Als ze op een avond aan het zingen is hoort popidool Shane Gray dit. Al snel probeert hij erachter te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem. Voordat ze haar plek in het spotlight kan innemen, moet ze eerst haar angsten overwinnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nick Jonas op televisie komt.

Reageer