Michael Reynolds is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cruel Justice

1999 | Thriller, Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1999. Thriller van Gregory Goodell. Met o.a. Nicki Lynn Aycox, Christian Campbell, Vincent Coroza, Mimi Kuzyk en Belinda Blythe.

Een man zint op wraak als de verkrachter van zijn dochter wordt vrijgesproken. Het hele gezin raakt ontwricht in pogingen om de zestienjarige dochter te beschermen en te vechten tegen het rechtsysteem

The Lifeforce Experiment

1994 | Sciencefiction, Thriller

Canada/Verenigde Staten 1994. Sciencefiction van Piers Haggard. Met o.a. Donald Sutherland, Mimi Kuzyk, Corin Nemec, Vlasta Vrana en Miguel Fernandes.

Naar het korte verhaal The Breakthrough van Daphne du Maurier. Wetenschapper Sutherland, die voor de regering werkt, doet verwoede pogingen om het levenswater te conserveren juist voordat de dood zijn intrede doet. Hij probeert via hypnose bij zijn patiƫnten de geest te vangen, inclusief hun herinneringen, die op video worden vastgelegd. Agente Kuzyk wordt door de CIA op hem af gestuurd.

Brave Frog

1985 | Animatie, Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1985. Animatie van Michael Reynolds.

Spannend vervolg op ADVENTURES OF BRAVE FROG. Onze held Jonathan is nu ook bevriend met de burgemeestersdochter Hildegard. De Heerser van de Onderwaterwereld heeft alle bewoners van de Regenboogplas in zijn macht en perst ze belastingen af. Nu eist hij Hildegard voor zich op. De dieren van de plas pikken het niet langer en het komt tot een beslissende veldslag, waarbij de Heerser van de Onderwaterwereld het onderspit delft. Er is nu hoop op vrede, voorspoed en welvaart. De film doet niet onder voor zijn voorganger en boeit vooral jonge kijkers.

Adventures of Brave Frog

1985 | Animatie, Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1985. Animatie van Michael Reynolds en Michael J. Reynolds.

Regen en wind verdrijven de boomkikvorsen familie van de parmantige Jonathan uit het bos naar de Regenboogplas. Heerser over het meer is koning Leopold, een strenge figuur die door het verlies van zijn gemalin verzuurd en harteloos geworden is. Hij verbiedt zijn lieve dochter Pookie om met Jonathan om te gaan. Dan ontmoet Jonathan de dappere en sterke kikker Goliath, die zijn vriend wordt en samen beleven ze verschrikkelijk veel spannende avonturen en maken ze een eind aan het schrikbewind van koning Leopold, zodat Jonathan toch contact met Pookie kan hebben. Een spannende tekenfilm met de nodige humor voor jong en oud, die toch de jongsten het meeste zal boeien. Er kwam een vervolg, BRAVE FROG getiteld.