Sharon Smith is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Nightmares in a Damaged Brain

1981 | Horror

Verenigde Staten 1981. Horror van Romano Scavolini. Met o.a. Baird Stafford, Sharon Smith, C.J. Cooke, Mik Cribben en Danny Ronen.

Afgezien van een knappe, GODFATHER-achtige openingssc[KA2]ene (een man schiet wakker uit een nachtmerrie, voelt iets vochtigs onder de lakens, slaat de lakens weg en ziet een afgehakt hoofd tussen zijn benen liggen) is deze horrorfilm routine tot en met het voorspelbare einde dat suggereert dat alles opnieuw begint. Zo staat de deur op een kier voor een eventueel vervolg. Het verhaal gaat over eer psychopaat die zijn neurotische jeugdervaring verdringt in een poel van bloed en sadisme. De nadrukkelijk realistische wijze waarop de diverse gruweldaden vertoond en herhaald worden zal uitsluitend tot enig enthousiasme leiden bijsplatter-fans. Een leuke titel, desondanks. Ook bekend als NIGHTMARE.

Nightmare

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Romano Scavolini. Met o.a. C.J. Cooke, Mik Cribben, Kathleen Ferguson, Baird Stafford en Sharon Smith.

Een psychopaat verdrinkt zijn neurotische jeugdervaring in een poel van bloed en sadisme. De nadrukkelijk realistische wijze waarop de diverse gruweldaden vertoond en herhaald worden zal uitsluitend in het SM-circuit tot enig enthousiasme aanleiding geven.

Blast-Off Girls

1967 | Muziek

Verenigde Staten 1967. Muziek van Herschell Gordon Lewis. Met o.a. Dan Conway, Ray Sager, Tom Tyrell, Ron Liace en Dennis Hickey.

VV.

The Cisco Kid Returns

1945 | Western

Verenigde Staten 1945. Western van John P. McCarthy. Met o.a. Duncan Renaldo, Martin Garralaga, Cecilia Callejo, Roger Pryor en Anthony Warde.

De Cisco Kid beschermt een jong meisje tegen de moordenaars van haar vader. Maar die willen de lans omdraaien en de Cisco Kid van kidnapping beschuldigen. Het is de eerste Cisco Kid-western met Renaldo in de hoofdrol. Zie verder: Cisco Kid-serie.