Ted Mather

Regisseur, Scenarist

Ted Mather is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Faith

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Ted Mather. Met o.a. Silvia Seidel, Richard Maldone, Ami Dolenz, Ernie Sabella en Ellen Crawford.

Mooie balletdanseres Seidel uit München, die haar ouders verloren heeft bij een vliegtuigongeluk in de V.S., woont nu bij een pleeggezin in L.A. Ze voelt zich als een gevangene en breekt uit. Ze komt in de asfalt-jungle van Tinseltown terecht en wordt door een straatbende aangevallen, maar door een jonge mafioso gered. Terwijl ze in Hollywood carrière tracht te maken met een door haar ontwikkelde nieuwe dans, blijkt haar redding niet zonder gevolgen, want zij wordt als mafiabruid meteen betrokken bij het wereldje van geweld en actie.

Dance Academy II

1989 | Drama

Duitsland/Verenigde Staten 1989. Drama van Ted Mather. Met o.a. Sally Stewart, Carlos Gómez, Daniel Quinn, Christina Haack en Adrian Paul.

Twee groepen jongeren proberen elkaar op het gebied van dansen de loef af te steken en een staatsprijs in de wacht te slepen. Slecht gemaakte dansfilm. Scenario van de regisseur.

Dance Academy

1986 | Muziek

Verenigde Staten/Italië 1986. Muziek van Ted Mather. Met o.a. Tony Dean Fields, Galyn Görg, Scott Grossman, Eliska Krupka en Steve La Chance.

Fields speelt David Bronson, die op de klassieke balletschool van Newmar met jazzdans voor de nodige beroering zorgt. De film bevat de gebruikelijke cliché's van conflicten tussen de docenten en romantische verwikkelingen van de studenten. De choreografie van Dennon en Saymber Rawles is goed. Het verhaal en de liedjes van regisseur Mather en producenten Guido en Maurizio de Angelis zijn bepaald minder.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ted Mather op televisie komt.

Reageer