Jennie Lee

Acteur

Jennie Lee is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

We a Family

1970 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1970. Komedie van Jean van Hearn. Met o.a. Jennie Lee, Revel Quinn, Steven Goodwyn, Elsa Singman en Erika Andrea.

De vader is impotent, de moeder snakt naar allerlei buitensporige vormen van seks, de dochters zijn foeilelijk maar nymfomaan, de butler is een alcoholist met een passie voor pornografische films: dat allemaal onder één dak en geobserveerd van negen uur 's ochtends tot negen uur 's avonds.

North Of Hudson Bay

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van John Ford. Met o.a. Tom Mix, Kathleen Key, Jennie Lee, Frank Campeau en Eugene Pallette.

Een spannende western die zich afspeelt in Canada. Daarheen gaat Mix als hij hoort dat zijn broer goud heeft gevonden. Die wordt echter vermoord en diens partner wordt aangezien voor de moordenaar. Als Tom de onschuldige man in bescherming wil nemen, moet hij eenzelfde marteling ondergaan, maar zij beiden weten te ontsnappen en de jacht door de wildernis begint. Uitstekende effecten, Ford begint in zijn element te raken. Jules Furthman was de scenarist en Daniel Clark de cameraman. Het was de tweede maal dat Ford en Mix samenwerkten.

The Big Punch

1921 | Drama, Western

Verenigde Staten 1921. Drama van John Ford. Met o.a. Buck Jones, Barbara Bedford, George Siegman, Jack Curtis en Jack McDonald.

Een vreemde rol voor Buck Jones: hij wil theologie gaan studeren maar belandt in de gevangenis als hij zijn broer helpt, die voor de politie op de loop is. Daar raakt hij in contact met het Leger des Heils. John Ford liet toen al zien drama's met een western-achtergrond te kunnen maken. Jules Furthman schreef het scenario en Frank B. Good was de cameraman.

Riders of Vengeance

1919 | Western

Verenigde Staten 1919. Western van John Ford. Met o.a. Harry Carey, Seena Owen, Joseph Harris, J. Farrell MacDonald en Alfred Allen.

Moordenaars kwamen in de western niet bij de psychiater maar werden afgestraft. Carey en vrienden komen in actie; ze nemen wraak teneinde het kwade uit de samenleving te bannen, zoals dat in de western gebruikelijk is. De combinatie Ford/Carey werkte eens te meer perfect. Samen schreven ze het verhaal, dat door Eugene B. Lewis werd bewerkt. John W. Brown was hun cameraman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennie Lee op televisie komt.

Reageer