Kenneth J. Hall

Regisseur

Kenneth J. Hall is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Linnea Quigley's Horror Workout

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Kenneth J. Hall. Met o.a. Linnea Quigley, B. Jane Holzer, Amy Hunt, Victoria Nesbitt en Kristine Selley.

Een leuke satire op het verschijnsel `fitnessvideo`s` van sexy B-film-koningin Linnea met horrorsc[KA2]enes erin verwerkt uit haar eigen films CREEPOZOID en SORORITY BABES IN THE SLIMEBALL BOWL-O-RAMA. Via monster- en slasheraanvallen (met prima make-up!) leidt zij de kijker langs echte fitness- oefeningen. Haar aerobic-feest met aantrekkelijke sterretjes is een lust voor het oog. De slasher met het Ronald Reagan-masker is gemakkelijk te herkennen. De film is van curieus belang voor verwoede fanaten die beslist hun collectie compleet wensen te maken.

Ghostwriter

1989 | Fantasy, Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1989. Fantasy van Kenneth J. Hall. Met o.a. Judy Landers, Audrey Landers, Jeff Conaway, Joey Travolta en Anthony Franciosa.

Een misser met een goede rolbezetting over de geest van een ster die op Marilyn Monroe lijkt (Audrey Landers), die bezig is haar memoires voor een verslaggeefster (haar zuster Judy Landers) op te tekenen en die uiteindelijk haar eigen moord weet op te lossen. De domme grappen beroven het verhaal van al zijn charme.

Evil Spawn

1987 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Kenneth J. Hall. Met o.a. Bobbie Bresee, Drew Godderis, John Terrence, Pamela Gilbert en Donna Shock.

Een waardeloze herverfilming van THE WASP WOMAN over een verlopen filmdiva die veranderd is in een monsterachtig insekt omdat ze een verjongingsserum innam. Hoewel het monster aardig gedaan is, is de film zo armetierig opgezet en zó slecht, dat het als slechte satire toch nog goed is. Veel te veel grappen die alleen maar begrepen worden door een uiterst beperkte nichterige elite van ingewijde geesten. Gastrolletjes van John Carradine en Forrest J. Ackerman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kenneth J. Hall op televisie komt.

Reageer