Philip Joanou

Regisseur

Philip Joanou is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Heaven's Prisoners

1995 | Thriller, Misdaad, Actiefilm, Film noir

Verenigde Staten 1995. Thriller van Phil Joanou en Philip Joanou. Met o.a. Alec Baldwin, Mary Stuart Masterson, Anne Shedeen, Kelly Lynch en Teri Hatcher.

Als ze gaan diepzeeduiken, zien ex-politieman Dave Robicheaux (Baldwin) uit New Orleans en zijn vrouw Annie hoe de motor van een klein passagiersvliegtuig explodeert, waarop het toestel in het water stort. Dave redt een klein Salvadoriaans meisje dat ze mee naar huis nemen. Het kind spreekt Spaans en Dave neemt zich voor niets tegen de autoriteiten te zeggen omdat hij bang is dat het om een illegale immigrante gaat.

U2: Rattle and Hum

1988 | Documentaire, Muziek

Verenigde Staten 1988. Documentaire van Phil Joanou en Philip Joanou. Met o.a. B.B. King en U2.

Documentaire over de populairste popgroep van eind jaren 1980, opgenomen tijdens een reeks concerten in 1987 in de V.S. Meer dan 120 technici en twaalf camera`s filmden op verschillende plaatsen onder leiding van Jordan Cronenweth en Robert Brinkmann. Bijzonder veel aandacht werd besteed aan de geluidsweergave. Technisch is er aan de film niets aan te merken, maar op het verschijnsel `U2` wordt niet dieper ingegaan, zodat mensen die de groep niet kennen ook niets wijzer worden. De groep, bestaande uit Paul Hewson, alias Bono (zang/gitaar), Dave Evans, alias The Edge (gitaar/piano/zang), Adam Clayton (bas) en Larry Mullen Jr. (drums), voert in de film enkele van hun bekendste songs uit. Jimmy Iovine stond in voor de muziekproductie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Philip Joanou op televisie komt.

Reageer