Kallie Knoetze

Acteur

Kallie Knoetze is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sweet 'n Short

1991 | Komedie

Zuid-Afrika/Verenigde Staten 1991. Komedie van Gray Hofmeyr. Met o.a. Leon Schuster, Casper De Vries, Joanna Weinberg, Alfred Ntombela en Ivan D. Lucas.

Ster-sportverslaggever Schuster wordt aan de dijk gezet ten voordele van klier De Vries, omdat hij zich nooit aan de regels houdt. Om zijn vernedering van zich af te zetten, zoekt hij ontspanning in een casino. Op het ogenblik dat hij de jackpot wint, valt een kruimeldief op zijn hoofd. Hierdoor raakt hij in coma. Na twee jaar ontwaakt hij uit zijn coma, dankzij de kleine Ntombela. HIj ontwaakt in een nieuw Zuid-Afrika waar apartheid verleden tijd is. Samen met de jongen wreekt hij zich op zijn rivaal. Debiele komedie die te dom is om tijd aan te verspillen. Het onsamenhangende scenario van Schuster en Hofmeyr eindigt in zowat de meest onzinnige climax uit de filmgeschiedenis. Drukdoenerij die nergens op slaat en die verschrikkelijk ontsierd wordt door schmiere van de hoofdrollen. Achter de camera stond James Robb. Enkel te zien met je verstand op nul.

You Must Be Joking

1986 | Komedie

Zuid-Afrika 1986. Komedie van Elmo De Witt. Met o.a. Leon Schuster, Golda Raff, Janine Pretorius, Johann Stemmet en Carike Keuzenkamp.

Een compilatie van candid camera-opnamen waarbij de mensen in de meest onmogelijke situaties geplaatst worden en hun reacties gedetailleerd in beeld gebracht worden. Zo is er een gemaskerde catcher die een serenade brengt aan zijn tegenstander, een sprekende ticket-automaat, een ontrouwe echtgenoot die door zijn vrouw betrapt wordt, een straatzanger die de ijsjes van de voorbijgangers 'test', een hindu die eieren bakt op zijn auto en meer van dat fraais. Het resultaat is een oervervelende film waarin weinig te lachen valt. Na THE GODS MUST BE CRAZY dacht men duidelijk dat alles wat uit Zuid-Afrika kwam grappig zou zijn. De film werd trouwens in Nederland uitgebracht als DE ENGELEN LACHEN ZICH KROM III. Deze film bewees het tegendeel. Leon Schuster en Fanus Rautenbach schreven het scenario. Gerrie van Wyk en Mac Errington stonden in voor de montage en Gerry Lötter zette alles in beeld.

Bomber

1982 | Komedie, Misdaad, Thriller, Actiefilm

Italië 1982. Komedie van Michele Lupo. Met o.a. Bud Spencer, Jerry Cala, Mike Miller, Kallie Knoetze en Valeria Cavalla.

Een ex-bokser bereidt zijn jonge ontdekking voor op diens eerste wedstrijd, maar stapt zelf in de ring nadat de tegenstander - een oude vijand - zijn pupil op gemene wijze heeft verslagen. Van een verhaal is nauwelijks sprake, alles draait om de vuisten van Bud Spencer. Incompetent en langdradig. Ook bekend als BIG BOMBER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kallie Knoetze op televisie komt.

Reageer