Cathryn De Prume

Acteur

Cathryn De Prume is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mrs. Winterbourne

1996 | Komedie, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1996. Komedie van Richard Benjamin. Met o.a. Shirley MacLaine, Ricki Lake, Brendan Fraser, Miguel Sandoval en Loren Dean.

Een jaar na While you were sleeping voelt Benjamin's versie wel erg goedkoop. Het verhaal is nagenoeg identiek: eenzame vrouw (praatshow-gastvrouw Lake) krijgt rijke familie wanneer ze zich voordoet als de echtgenote van een overleden man. In tegenstelling tot Sandra Bullock mist Lake alleen alle charme en kunde om maar een glimlach los te peuteren. (VM/VPRO Gids)

Five Corners

1988 | Familiefilm, Drama, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1988. Familiefilm van Tony Bill. Met o.a. Jodie Foster, Tim Robbins, Todd Graff, John Turturro en Elizabeth Berridge.

Zwaarmoedig verhaal over de levens van jongeren in de Bronx in 1964. Een van hen komt net uit de gevangenis en bezorgt de anderen problemen. Een verrassende film waarvan de soundtrack niet bestaat uit hits uit die tijd, zoals gebruikelijk bij films over de jaren 1960-70, maar met zeer effectieve muziek van James Newton Howard. Scenario van John Patrick Shanley. Voor hen die de aftiteling niet lezen: met de penguïns is niets ergs gebeurd. Met de moeder van Heinz trouwens ook niet. Camerawerk van Fred Murphy.

Dead Time Stories

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Jeffrey Delman. Met o.a. Scott Valentine, Nicole Picard, Cathryn De Prume, Melissa Leo en Michael Mesmer i3.

Langdradige horrorfilm die in feite uit drie onafhankelijke verhaaltjes van elk circa 25m bestaat. Twee van de drie zijn het aankijken niet waard. De kapstok is een kleine jongen die zijn opa vraagt hem verhaaltjes te vertellen om te kunnen slapen. Werd in 1984 opgenomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cathryn De Prume op televisie komt.

Reageer