Mikaela is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Le chevalier de Maupin

1966 | Avonturenfilm, Komedie, Romantiek

Frankrijk/Italië/Spanje 1966. Avonturenfilm van Mauro Bolognini. Met o.a. Catherine Spaak, Robert Hossein, Tomas Milian, Ottavia Piccoli en Ángel Álvarez.

Mademoiselle de Maupin vlucht voor de Hongaarse invasie in mannenkleding en wordt in die vermomming gerecruteerd voor het leger. Een strijdlustige officier raakt in grote verwarring over zijn gevoelens voor zijn vendeldrager. Deze sierlijke avonturenkomedie kreeg een fraaie aankleding en charmant spel van Spaak. Een bewerking van de beroemde roman van Théophile Gautier uit 1836, toendertijd een schandaal ontketenend.

Las 3 espadas del Zorro

1963 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1963. Avonturenfilm van Ricardo Blasco. Met o.a. Guy Stockwell, Mikaela, Antonio Prieto en Gloria Milland.

Zorro komt in opstand tegen een tirannieke leider. Een van de B-films die in de jaren zestig in Europa over Zorro zijn gemaakt.

Gringo

1963 | Western

Spanje/Italië 1963. Western van Riccardo Blasco. Met o.a. Richard Harrison, Giacomo Rossi Stuart, Mikaela, Barta Barri en Sarita Lezana.

Als jongen is Harrison liefderijk opgenomen door een Mexicaanse familie. Ouder geworden sluit hij zich bij de verzetsbeweging aan om voor de vrijheid van het Mexicaanse volk te vechten. De Amerikaan van origine keert terug naar het ouderlijk huis als hij hoort dat zijn 'vader' is vermoord. Hij zweert wraak. Het was een van de eerste Europese westerns. In 1962 was dit genre begonnen met een Winnetou-western, DER SCHATZ IM SILBERSEE; tussen 1962 en 1977 zijn meer dan 600 Europese westerns gemaakt. Ook bekend als: DUELLE NELLE SABBIE ROSSE.

Vampiresas 1930

1960 | Musical, Komedie

Spanje/Frankrijk 1960. Musical van Jesús Franco. Met o.a. Mikaela, Yves Massard, Antonio Ozores en Lina Morgan.

Door het einde van de zwijgende film komt de carrière van een ster in Hollywood op het spel te staan. Een van de weinige goede musicals uit de Spaanse filmgeschiedenis - een eerbetoon aan SINGIN' IN THE RAIN en met een absurd soort humor dat aan de Marx Brothers doet denken.