Giorgio Bracardi

Acteur

Giorgio Bracardi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I Carabinieri

1981 | Misdaad, Komedie

Italië 1981. Misdaad van Francesco Massaro. Met o.a. Giorgio Bracardi, Diego Abatantuono, Renzo Montagnani en Andy Luotto.

Onnozele klucht over de paramilitaire politie, waar hier en daar best om te lachen valt. Een schandaal: de computer schrijft aanbevelingsbrieven voor de beste krachten uit het korps, maar in werkelijkheid komen alleen de grootste minkukels aan bod.

La Cameriera seduce i villeggianti

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Armando Grimaldi. Met o.a. Annamaria Rizzoli, Carlo Giuffrè, Isabella Biagini en Giorgio Bracardi.

Een jong echtpaar beheert een hotelletje, maar de schuldenlast drukt en de vrouw tracht de schuldeiser te verleiden om uit de financiële problemen te geraken. Als zij een lading drugs ontdekken, zijn ze echter uit de brand. Wat grappen en naakt zijn het enige wat de film te bieden heeft, afgezien van een slecht verhaal en idem spel. Engels titel: FROM POLE TO EQUATOR.

Vinella e Don Pezzotta

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Mino Guerrini. Met o.a. Giorgio Bracardi, West Buchanan en Marcello di Falco.

Bracardi speelt Don Pezzotta, de predikant van de Santa Zitta parochie en Di Falco speelt zijn multifunctionele secretaris, Vinella. Buchanan speelt hun buurman, de rijke Amerikaan 'Father Splendid' waarop de predikant en zijn secretaris tevergeefs trachten te vertrouwen om de parochie te redden. De rijke Amerikaan wil de kerk echter afbreken om zijn grond uit te breiden. De strijd wordt hard en bitter. Film zit vol met ironische humor en satire.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Giorgio Bracardi op televisie komt.

Reageer