Valeriano Andrés

Acteur

Valeriano Andrés is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Shanghai Lily

1989 | Misdaad, Thriller

Spanje 1989. Misdaad van Rafael Moleón. Met o.a. Fernando Guillién, Rafael Alfonso, Maria Luisa Merlo, Laura Cepeda en Angel de Andrés López.

Commissaris Velasco (Guilli[KA1]en) moet in de internationale sneltrein `Puerta del Sol` tussen Madrid en Parijs een professor die gespecialiseerd is in de Marxistische leer begeleiden, en beschermen tegen terroristen. Aan boord zijn allerlei criminele verwikkelingen zoals een rijke gravin op wiens juwelen de dienstmeid het gemunt heeft en Shanghai Lily (Merlo), een mysterieuze vrouw uit het verleden van de prof. Clich[KA1]e intrigues uit bekende films. Door de Spaanse tv (RTVE) gepoduceerd met geld van de EEG-filmproduktie-pot.

Las 7 vidas del gato

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Esperanza Roy, Juanjo Menéndez, Antonio Ozores, Valeriano Andrés en Rossana Yanni.

Reeds zeven vrouwen zijn gestorven vanwege hun liefde voor de hoofdfiguur. Een zeer zwakke komedie, gebaseerd op het toneelstuk van Jardiel Poncela.

Llegaron los franceses

1959 | Oorlogsfilm

Spanje 1959. Oorlogsfilm van Leon Klimowsky. Met o.a. Elisa Montés, Luis Peña, Isana Medel en Valeriano Andrés.

Tijdens de Spaanse onafhankelijkheidsoorlog wordt een groep rondtrekkende artiesten gedwongen tegen de Fransen te vechten. Zeer verdienstelijk, zoals gebruikelijk bij de films van de Argentijn Klimowsky.

La Tienda de antiguedades

1949 | Komedie

Spanje 1949. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. José María Seoane, Rosita Yarza en Valeriano Andrés.

Een jonge naïeve vrouw wordt ondergebracht in een geheimzinnige antiekzaak. Een naïeve en bescheiden film, maar ook niets meer dan dat.

Consultaré a Mr Brown

1946 | Komedie

Spanje 1946. Komedie van Pío Ballesteros. Met o.a. Valeriano Andrés, Monique Thibaut, Guillermo Marín en Pilar Sala.

Een arme stumper verzint het bestaan van een gefortuneerde vennoot, Mr. Brown, om zo bij zijn collega's aan prestige te winnen. Voor een Spaanse film uit die tijd iets origineler dan gewoonlijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valeriano Andrés op televisie komt.

Reageer