Louise Lorimer

Acteur

Louise Lorimer is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

--30--

1959 |

1959. Jack Webb. Met o.a. Whitney Blake, David Nelson, William Conrad, Jack Webb en Joe Flynn.

---30---

1959 | Drama

Verenigde Staten 1959. Drama van Jack Webb. Met o.a. Jack Webb, William Conrad, David Nelson, Whitney Blake en Louise Lorimer.

Brokkelig, te vaak herschreven verhaal van een typische nacht op de redactie van een grote-stadskrant. Conrad maakt zijn scènes rijp voor de loodpot, en het scenario lijkt wel geschreven door de Zetduivel in Eigen Persoon. Dan hebben we het nog niet over de muziek.

There's Always Tomorrow

1956 | Drama

Verenigde Staten 1956. Drama van Douglas Sirk. Met o.a. Barbara Stanwyck, Fred MacMurray, Joan Bennett, Pat Crowley en William Reynolds.

Plichtsgetrouwe en hardwerkende huisvader MacMurray raakt helemaal in de war wanneer een een oude vlam, femme fatale Stanwyck opduikt. Zij geeft aan de verwaarloosde echtgenoot van Bennett wat fleur aan zijn liefdeloze bestaan. Drie ex-filmgoden doen hun uiterste best om wat leven te brengen in de brouwerij van een drakerig damesdrama naar een verhaal van Ursula Parrott dat door Bernard Schoenfeld tot scenario bewerkt werd, maar te sterk herinnert aan BRIEF ENCOUNTER. Werd al eerder in 1934 verfilmd.

Crazylegs

1953 | Actiefilm

Verenigde Staten 1953. Actiefilm van Francis D. Lyon. Met o.a. Elroy Hirsch, Lloyd Nolan, Joan Vohs en Louise Lorimer.

Weinig overtuigende fictie met als thema het Amerikaanse voetbal gebaseerd op de escapades van Elroy 'Crazylegs' Hirsch, waarin deze ster van de sportvelden zichzelf speelt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Louise Lorimer op televisie komt.

Reageer