Robin McGee

Acteur

Robin McGee is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Night Vision

1996 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Gil Bettman. Met o.a. Fred Williamson, Cynthia Rothrock, Robert Forster, Amanda Welles en Frank Pesce.

Seriemoordenaar `The Video Stalker` heeft zijn dertiende slachtoffer gemaakt. Telkens weer zendt hij een videotape van de moord aan de politie. Agent Dakota Smith (Williamson), een alcoholist die al zowat alle regelemten overtreden heeft, achtervolgt de minibus met de maniak. Als later het lijk gevonden wordt blijkt dat de kogel die het meisje doodde uit zijn pistool kwam. De `Stalker` is kwaad omdat hij zelf zijn slachtoffer niet kon doden en bedreigt Dakota. Zijn baas Teak Taylor (Forster) zet hem op de zaak, samen met Kristin O`Connor (Rothrock), die ook al geen te beste reputatie heeft. De maniak begint een spelletje met hen te spelen en zendt hen zelfs tapes van zijn volgend slachtoffer. Een ergerlijke opeenvolging van clich├ęs, met inbegrip van de vriend die vermoord wordt. Een wanhopige poging van Williamson om terug aan te knopen met zijn succesrijke 'blacksploitation'-films uit de jaren 1970, maar hij is ouder geworden en de tijden zijn veranderd. Weinig spanning en een beetje sensatie, gevechten en achtervolgingen is al wat overblijft. Michael Thomas Montgomery schreef het scenario. Trey Smith tekende voor de fotografie van deze mini-budget film.

Steele's Law

1991 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Fred Williamson. Met o.a. Fred Williamson, Phyllis Cicero, Doran Inghram, Bo Svenson en Robin McGee.

Williamson in de hoofdrol als keiharde smeris uit Dallas, die de Iraakse ambassadeur uit handen van een (maar een?) psychotische moordenaar tracht te redden. Maar Freds grootste heldendaad vindt buiten beeld plaats: hij draagt de verantwoordelijkheid voor de regie van dit amateuristische en goedkope actie-filmpje, en leverde tevens een bijdrage aan script en produktie. Ook bekend als JUSTICE DONE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robin McGee op televisie komt.

Reageer