David Decoteau

Regisseur

David Decoteau is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Skeletons

1996 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van David Decoteau en David DeCoteau. Met o.a. Ron Silver, James Coburn, Dee Wallace, Christopher Plummer en Carroll Baker.

Een journalist verhuist van het drukke New York naar het ogenschijnlijke rustige New England. Daar wordt hij geconfronteerd met een gecompliceerde moordzaak. Hij wil deze zaak tot op de bodem uitzoeken, maar dan keert het hele dorp zich tegen hem en zijn gezin. Wanneer de mogelijke dader zichzelf ophangt in zijn cel, wordt de zaak nog gecompliceerder

Test Tube Teens from the Year 2000

1994 | Komedie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1994. Komedie van David Decoteau. Met o.a. Ian Abercrombie, Morgan Fairchild, Brian Bremer, Christopher Wolf en Michelle Matheson.

In de toekomst wordt de seks uitgebannen en daarna vergeten. Twee jonge snaken gaan terug in de tijd op ontdekkingsreis en belanden op een meisjesinternaat, waar seksles wordt gegeven. Als ze zich gelaafd hebben aan de jonge stoten, bewegen ze het hoofd van de instelling ertoe om met hen mee te gaan om het vrouwelijke staatshoofd, een ijsklomp, te laten smelten. Flauwekul en een onzinnig excuus voor de vertoning van een blote borsten en billen.

American Rampage

1988 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Misdaad van David Decoteau. Met o.a. Troy Donahue, Thomas Elliot, Roger Burt, B.J. Gates en Samuel Steven.

Donahue als niets en niemand ontziende agente die op jacht gaat naar de ongekroonde koningen van de drugswereld in Los Angeles in een zogenaamde keiharde actiefilm. Leuk is wat anders.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Decoteau op televisie komt.

Reageer