Catherine Morin

Acteur

Catherine Morin is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Choc en retour

1990 | Misdaad, Horror

Frankrijk 1990. Misdaad van Claude Grindherg. Met o.a. Catherine Morin, Guy Montagné en Jean-Luc Moreau.

Een onderzoek van commissaris Moulin. Een rijke industrieel, aanhanger van een religieuze secte, wordt gedood doordat het gewelf van een kapel, waar onder de bezielende leiding van een meer dan raadselachtige hogepriester uiterst geheimzinnige rituelen worden gehouden, naar beneden is gekomen. Het scenario bevat meer fantasie dan de verder redelijke regie. Maar er zit op een knappe manier suspense in verwerkt, tegen een achtergrond van angstaanjagende decors en een griezelig sfeertje.

L'evadé

1989 | Misdaad

Frankrijk 1989. Misdaad van Jean Kerchbron. Met o.a. Yves Rénier, Jean Franval, Christine Melcer, Eric Vasberg en Fernand Franck.

Commissaris Moulin achtervolgt een kerel met een gevaarlijke reputatie, die uit de gevangenis is ontsnapt. Daar zat hij een straf uit wegens moord, hoewel hij altijd heeft volgehouden onschuldig te zijn. Moulin zet een valstrik, overtuigd als hij is van het feit dat deze oude schurk zijn zoon zal gaan bezoeken. Tal van goede bedoelingen steken achter de behandeling van het gijzelingenprobleem, dat van de gerechtelijke dwalingen en de risico's die onschuldige levens lopen bij een politie-optreden. In de film wordt te veel aangekaart zonder dat een eenheid ontstaat. Niets wordt echt uitgediept, want het gaat eigenlijk om niet meer dan een actiefilm. Ook bekend als COMMISSAIRE MOULIN.

Choc en retour

1988 | Misdaad

Frankrijk 1988. Misdaad van Jacques Trébouta. Met o.a. Yves Rénier, Guy Montagné, Catherine Morin, Jean-Luc Moreau en Paul Crauchet.

Commissaris Moulin in een van zijn ontelbare zaken. Floquet is een rijke ondernemer en aanhanger van een religieuze sekte. Hij sterft als er een gewelf van een kapel instort, maar commissaris Moulin gelooft niet in een ongeluk.

Peur sur la ville

1975 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Frankrijk/Italië 1975. Misdaad van Henri Verneuil. Met o.a. Jean-Paul Belmondo, Charles Denner, Lea Massari, Adalberto Maria Merli en Rosy Varte.

Commissaris Letellier en zijn collega Moissac zijn op zoek naar een seriemoordenaar, genaamd Minos. Deze heeft het voorzien op alleenstaande vrouwen, die zich niet volgens zijn normen en waarden gedragen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Catherine Morin op televisie komt.

Reageer