Andreas Pietschmann

Acteur

Andreas Pietschmann is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Ohne Dich

2014 | Thriller

Duitsland 2014. Thriller van Florian Baxmeyer. Met o.a. Stefanie Stappenbeck, Andreas Pietschmann en Oliver Mommsen.

Martina en Ralf zijn op vakantie aan de Franse kust. Wanneer Ralf niet terugkomt van een zeiltocht, wil Martina niet geloven dat hij is gestorven bij een ongeluk. Ze gaat zelf op onderzoek.

Vorzimmer zur Hölle 3 - Plötzlich Boss

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Michael Keusch. Met o.a. Henriette Richter-Röhl, Andreas Pietschmann en Ivonne Schönherr.

Jule Engelhardt kan het goed vinden met haar chef en vriend Philip Richter bij cosmeticaconcern Winter International. Het lukt haar echter niet om hem te overtuigen van haar idee voor een nieuwe cosmeticalijn. Als eigenaresse Frieda Winter besluit dat de managers en medewerkers van rol moeten ruilen, maakt Jule van deze gelegenheid gebruik om haar idee door te voeren. Ze heeft de keerzijde van de macht echter flink onderschat.

Belle & Sebastiaan

2013 | Jeugdfilm

Frankrijk 2013. Jeugdfilm van Nicolas Vanier. Met o.a. Félix Bossuet, Tchéky Karyo, Margaux Châtelier, Andreas Pietschmann en Dimitri Storoge.

Globetrotter en verkenner van woeste natuurlandschappen Vanier waagt zich met succes aan een vrije adaptatie van het klassieke kinder-/jeugdboek uit 1965 van Cécile Aubry. Het is 1943 en de nazi's zijn overal, ook in de Franse Alpen waar de zesjarige weesjongen Sébastien in een pleeggezin opgroeit. Een 'beest' maakt bovendien de omgeving onveilig en verslindt schapen. Dan doet Sébastien een bijzondere ontdekking. In deze sterk geregisseerde en gespeelde bioscoopfilm komt Vaniers zin voor weidse panorama's tot uiting in de fraaie fotografie. Eerder een tv-serie en animereeks. Vervolg: Belle et Sébastien, l'aventure continue (2015).

Auf Doktor komm raus

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Matthias Keilich. Met o.a. Andreas Pietschmann, Henry Hübchen en Marie Gruber.

De jonge Berlijnse dokter Jan Büchner strandt tijdens een vakantie met autopech in het dorpje Marienhagen, in the middle of nowhere. De bewoners bekommeren zich om zijn welzijn en proberen zijn oponthoud zo aangenaam mogelijk te maken, in de hoop de nieuwe dokter aan zich te binden.

Vorzimmer zur Hölle

2009 | Komedie

Duitsland 2009. Komedie van John Delbridge. Met o.a. Henriette Richter-Röhl, Andreas Pietschmann en Eleonore Weisgerber.

Door een samenloop van omstandigheden wordt ex-studente geneeskunde Juliane secretaresse van de bestuursvoorzitter van een internationaal cosmeticaconcern. Tijdens hun eerste gemeenschappelijke dienstreis groeit het wederzijds vertrouwen. Des te groter is de teleurstelling wanneer Juliane, na in zijn persoonlijke corrrespondentie gesnuffeld te hebben, Philipp ervan verdenkt achter een vijandelijke bedrijfsovername te zitten.

Die Verlorenen

2005 |

Duitsland 2005. Christian Görlitz. Met o.a. David Selvas, Andreas Pietschmann en Karoline Eichhorn.

Eric spoedt zich na een hulpkreet van zijn vriendin van Catalonië naar Schleswig-Holstein. Bij aankomst blijkt Claudia vermoord te zijn. De moordenaar geeft te kennen hiermee voorkomen te hebben dat vreselijke geheimen onthuld zouden worden. Eric ontdekt het verhaal van Claudia

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andreas Pietschmann op televisie komt.

Reageer