Carlos Enrique Taboada

Regisseur

Carlos Enrique Taboada is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Veneno para las hadas

1986 | Fantasy

Mexico 1986. Fantasy van Carlos Enrique Taboada. Met o.a. Ana Patricia Rojo en Elsa María.

Er komt een nieuwe leerlinge op een privé-school die verklaart dat ze een heks is. Haar klasgenoten proberen een gif te krijgen dat haar zal bevrijden van de boze machten. Een aardige maar zeer middelmatige film, ondanks de inzet van de actrices.

Hasta el viento tiene miedo

1967 | Horror

Mexico 1967. Horror van Carlos Enrique Taboada. Met o.a. Marga López, Mari Cruz Oliver, Alicia Bonet en Norma Lazareno.

Een jong meisje dat in een vrouweninternaat verblijft, wordt beheerst door de geest van een vroegere leerlinge, die zich heeft verhangen vanwege de autoritaire directrice op wie zij zich nu wil wreken. Een exotische Mexicaanse film, vol reïncarnaties en sadisme en met een zeker welbehagen tussen de jonge meisjes onderling.

A la sombra del sol

1965 | Drama, Avonturenfilm

Peru/Mexico 1965. Drama van Carlos Enrique Taboada. Met o.a. Alvaro Ortiz, Ofelia Montesco, Miguel Arnáiz en Susana Pardal.

Een revolverheld en een prostituée worden hopeloos verliefd op elkaar, zonder iets van elkaars achtergrond te weten. De ruïnes van Machu Pichu vormen het belangrijkste decor voor dit melodrama dat meer weg heeft van een kleurige prentbriefkaart dan van een film. Onlogisch en onsamenhangend.

La recta final

1964 | Drama, Sportfilm

Mexico 1964. Drama van Carlos Enrique Taboada. Met o.a. Lilia del Valle, Emilio Fernández, Carmen Montejo en Armando Silvestre.

Verschillende jockeys, sommigen met een turbulent verleden, proberen de grote handicaprace te winnen. Ze besluiten met zijn allen zo te rijden, dat een oudere jockey, die bijna met pensioen gaat, zal winnen. Twee van hen houden zich niet aan de afspraak. Debuutfilm van de regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Enrique Taboada op televisie komt.

Reageer