Anna Maria Rizzoli

Acteur

Anna Maria Rizzoli is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Il sommergibile più pazzo del mondo

1982 | Drama, Komedie

Italië 1982. Drama van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Enzo Cannavale, Bombolo, Roberto Caporati en Saverio Vallone.

Vlootexercities en rivaliteit in de Middellandse Zee tussen de Italiaanse en Amerikaanse marine: de inzet is een oud wrak van een Italiaanse onderzeeër waar de Amerikanen vanaf willen. De onderzeeër wordt per ongeluk geselecteerd door een computer die verliefd is op een rekenaar en alles gaat mis. Een verschrikkelijke en niet erg grappige komedie. Scenario van Gino Cappone en Francesco Milizia.

Uno contro altro...praticamente amici

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Bruno Corbucci. Met o.a. Renato Pozzetto, Tomas Milian en Anna Maria Rizzoli.

Een noord-Italiaan raakt, tijdens een zakenreis naar Rome, een koffer met geld kwijt. Verdacht wordt een man die al eerder met de politie in aanraking is geweest, maar die kennelijk met dit geval niets van doen heeft. Samen gaan zij op zoek en dan ontstaan er heel wat gekke situaties. Een situatie-komedie waarin het koppel Pozzetto/Milian de lachers op de hand krijgt.

Una vacanza del cactus

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Enzo Cannavale, Bombolo, Bruno Minniti en Mario Brega.

Cannavele speelt de rol van rijke edelman die naar het Griekse eiland Rhodos gaat, zogenaamd op zoek naar cactussen, maar in werkelijkheid omdat hij ervan overtuigd is dat hij daar zijn welgevormde en sexy ondergeschikte plat kan krijgen. Intussen mag zijn trouwe manusje-van-alles op zijn vrouw passen... Afschuwelijk in beeld gebracht en slecht gespeeld. Een grove, humorloze film.

La settimana al mare

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Andrea Occhipinti, Leonardo Cassio en Alvaro Vitali.

Nog een Italiaanse sekskomedie met de sensuele Rizzoli, veel bloot en mooie meisjes. Het verhaal gaat over een verlegen, knappe student die een oogje heeft op de mooie directrice van een toeristisch oord. Hij is te schuchter om haar rechtstreeks te benaderen, maar zij heeft hem door en geleidelijk aan verleidt ze hem op subtiele wijze, want zij voelt zich ook tot hem aangetrokken. Slecht gemaakt en zwak geregisseerd.

La ripetente fa l'occhietto al preside

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Lino Banfi, Renzo Ozzano en Alvaro Vitali.

Weer zo'n goedkope, geile, grove klucht met veel vlees van Rizzoli en weinig regie van Laurenti, al valt er soms nog wel te lachen om het tiet- en kontwerk van Rizzoli. Ze is de dochter van een industrieel die haar onderbroken studie weer oppakt. Ze voelt zich aangetrokken door een klasgenoot, maar die lijkt niet in haar geïnteresseerd. Om hem jaloers te maken speelt ze dat ze verliefd is op de decaan.

La compagna di viaggio

1980 | Misdaad

Italië 1980. Misdaad van Mariano Laurenti. Met o.a. Gastone Moschin, Anna Maria Rizzoli, Marisa Mell, Serena Grandi en Massimo Pitarello.

Bijna de hele film speelt zich af in een trein, waarmee kostbaarheden vervoerd worden. Een baron (Moschin) en zijn handlangster (Rizzoli) willen die kostbaarheden stelen. Daartoe moet Rizzoli alle mannen in de trein verleiden, dan zal de baron voor de rest zorgen. Er blijken onbevredigde stelletjes genoeg aan boord te zijn. Let goed op de piepjonge Serena Grandi en Moana Pozzi, die aan het eind van de jaren tachtig van de 20e eeuw dé seks-symbolen van Italië zijn geworden. Veel bloot, weinig regie.

L'insagnante al mare con tutta la classe

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Lino Banfi, Anna Maria Rizzoli, Alvaro Vitali, Gino Pagnani en Marco Geraldini.

Een hoteleigenaar engageert een Franse leraar uit Milaan om zijn zoon Frans te leren. De leraar blijkt een lerares te zijn, blond en welgevormd. De hoteleigenaar wordt gek van verlangen naar haar. Hij gaat door roeien en ruiten om haar in bed te krijgen, maar niets lukt. Daarbij moet hij zorgen dat zijn vrouw niets merkt. Rizzoli is geweldig en ze laat ons volop meegenieten van haar naakte waarheid, maar het blijft een rotfilm.

Il Preside e la ripetente

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Lino Banfi, Rodolfo, Alvaro Vitali en Carlo Sposito.

Dit gaat over een jongen die aan zijn vader beloofd heeft maagd te blijven tot hij zijn diploma heeft behaald. Kun je nagaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Maria Rizzoli op televisie komt.

Reageer