Ho Meng-Hua

Regisseur

Ho Meng-Hua is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Shaolin Abbot

1979 | Avonturenfilm, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Avonturenfilm van Ho Meng-Hua. Met o.a. David Chiang, Lo Lieh, Lily Li, Wei Szu en Yu Yung.

Ching-Dynastie. Bedelmonnik Chih San trekt uit om gelden in te zamelen voor een nieuw Shaolin-klooster. Een perfect vehikel voor Chiang. Geroutineerd, zij het elementair, amusement uit Shaw Bros Studios, Hong Kong.

Shaolin Handlock

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Ho Meng-Hua. Met o.a. David Chiang, Lo Lieh, Chen Hui-Min, Lu Chi en Tu Lung.

Een zoon zoekt de moordenaar van zijn vader in China en Thailand. Radeloos gecompliceerde plot. De charismatische Chiang is energiek bezig in sympathieke hoofdrol.

The Mighty Peking Man

1977 | Sciencefiction

Hongkong SAR van China 1977. Sciencefiction van Ho Meng-Hua. Met o.a. Li Hsiu-Hsien, Evelyne Kraft, Hsiao Yao, Ku Feng en Lin Wei-Tu.

Dit KING KONG-plagiaat uit Hong Kong is van een dermate amateuristisch kaliber, dat het bijna een meesterwerk is. Ook bekend als GOLIATHON.

The Flying Guillotine

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Ho Meng-Hua. Met o.a. Chen Kuan-Tai, Ku Feng, Frankie Wei, Lo Han en Lu Wei.

Ching-Dynastie. Keizer Yu Cheng draagt zijn lijfwacht op om vooraanstaande intellectuelen als potentiƫle bronnen van verzet tegen zijn regime te elimineren. Zeer verzorgde, bezienswaardige film waarin capabel wordt geacteerd.

Black Magic

1975 | Thriller

Hongkong SAR van China 1975. Thriller van Ho Meng-Hua. Met o.a. Ti Lung, Lo Lieh, Ku Feng, Yu Hui en Lily Li.

Magiƫr verkoopt toverdrankjes waarmee vrouwen hun uitverkorenen aan zich kunnen binden. Op locatie in Kuala Lumpur gedraaide film staat bol van kirrend vrouwelijk naakt. Infantiel werkstuk heeft niets met karate te maken.

Dragon Missile

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Ho Meng-Hua. Met o.a. Lo Lieh, Liu Yung, Chen Ping, Ku Feng en Wang Hsieh.

Incidenten uit het leven van legendarische Kantonese bokser Huang Fei-Hung (1878-1967). Film verkreupeld door chaos van sub-plots en wild zoom-werk. Voor niet-liefhebber volkomen onbegrijpelijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ho Meng-Hua op televisie komt.

Reageer