Joseph Cheung

Regisseur

Joseph Cheung is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Killer Wears White

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Joseph Cheung en Tung Joe. Met o.a. Tung Wa, Chiao Hung, Yen Shih-Kuan, Chen I-Hsing en Wang Ha.

In een plattelandsgehucht raken een politieman en zijn onervaren assistent slaags met de casino-eigenaar, die een legertje van valsspelende croupiers in dienst heeft om de plaatselijke bevolking keer op keer uit te schudden. Deze dorpskomedie (escalerend in een wraakfilm) toont een redelijke plot en acceptabel acteerwerk, maar gaat gebukt onder een monsterlijke Engelse nasynchronisatie. Enkele gierende Kung Fu-duels. Ook bekend als THE WHITE GHOST OF KUNG FU.

Shaolin Devil & Shaolin Angel

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Joseph Cheung. Met o.a. Chen Hsing, Wang Dao, Tung Wei, Hua Ling en Wong Hsia.

In het China van de Ching-Dynastie loopt een gemaskerde moordenaar rondt, die dood en verderf zaait onder vermaarde Kung Fu-meesters, tot een jonge vechter zich dusdanig in de Shaolin-technieken heeft bekwaamd dat hij de man kan ontmaskeren en doden. Een zeer verzorgd kostuum-zwaardvechtersepos met een naïeve plot, maar met sterke strijdtonelen van atletisch en elegant gehalte, zij het niet weinig kwaadaardig.

The Incredible Kung Fu Master

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Joseph Cheung en Joe Tung. Met o.a. Pai Ying, Kim Po, Tung Wei en Wong Hsing-Hsu.

De zwaarlijvige kung fu-meester Pao traint de flierefluiter Liang Chung, opdat de laatste een eind zal kunnen maken aan de lokale terreur van gangster Tien Chen. Een slapstick-achtige kung fu-komedie waarin buitengewoon overdreven wordt geacteerd. Verbazend virtuoze schermutselingen. Voor verslingerde liefhebbers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joseph Cheung op televisie komt.

Reageer