Peter Davidson

Acteur

Peter Davidson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Harnessing Peacocks

1992 | Drama, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 1992. Drama van James Cellan Jones. Met o.a. Serena Scott Thomas, John Mills, Peter Davidson, Tom Beasley en Renee Asherson.

Het onwaarschijnlijke, maar onderhoudende verhaal van Hebe Rutter (Scott Thomas), die ooit bedwelmd door drugs in verwachting raakte, door haar ouders verstoten werd toen zij de zwangerschap niet wenste te be[KA3]eindigen en zich nooit de vader van haar kind kon herinneren. Twaalf jaar later verdient zij in Zuid-West Engeland de kost met haar kookkunst voor oude dametjes en verleidingskunsten voor een select gezelschap van welgestelde heren. Op een goede dag ontmoet het verleden via de snoeperige Bernard Quigley (Mills) het heden. Goed gespeeld, behoorlijk geregisseerd en niet onvertogen - in tegenstelling tot wat men zou vermoeden - naar de roman van Mary Wesley. Het scenario is van Andrew Davies. Het snuitje van Scott Thomas werd kort erna door miljoenen kijkers gezien als prinses Di in de afschuwelijke tv-film DIANA: HER TRUE STORY (1993) van Kevin Connor. De gekorfde pauwen uit de titel verwijzen naar de ontrouwe kerels. Het camerawerk is van David Feig. Wordt meestal in twee delen uitgezonden. Er is ook een een-delige versie die 16m korter is.

Dr. Who: The Five Doctors

1983 | Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1983. Sciencefiction van Peter Moffatt. Met o.a. Peter Davidson, Jon Pertwee, Patrick Throughton, Richard Hurndall en Tom Baker.

Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de populaire science fiction tv-serie DR. WHO werden vijf van de acteurs die deze rol hebben vertolkt, bijeengebracht. Veel tijd wordt verknoeid met de her-introductie van de dokters en een groot aantal schurken uit het verleden. Een mager eerbetoon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Davidson op televisie komt.

Reageer