Nicole Rio

Acteur

Nicole Rio is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Visitants

1987 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Rick Sloane. Met o.a. Marcus Vaughter, Nicole Rio, William Thomas Dristas, Johanna Grika en Joel Hile.

Een domme tiener met domme vrienden ontdekt dat zijn stijve, domme buren domme buitenaardse wezens zijn met een dom plan om op Halloween de Aarde te veroveren. Meer dan genoeg domheid dus, in deze zwakke, low-budget satire van Sloane, het brein achter de VICE ACADEMY-series, die zowel als schrijver, regisseur, editor en producent optrad.

Sorority House Massacre

1986 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1986. Horror van Carol Frank en Caroll Frank. Met o.a. Angela O'Neill, Wendy Martel, Pamela Ross, Nicole Rio en John C. Russell.

Met vele van haar pretentieuze 'zusters', die een weekeindje weg zijn, valt een minder bevoorrecht lid van de meisjesclub ten prooi aan een jonge psychopate die in het huis woonde. Zulke dingen spelen zich nou nooit eens af in een jongensclubje. Het scenario is van de regisseur. Het camerawerk is van Marc Reshovsky.

The Zero Boys

1985 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Thriller van Nico Mastorakis. Met o.a. Daniel Hirsch, Kelli Maroney, Tom Shell, Nicole Rio en Jared Moses.

De strakke regie brengt enige verbetering aan in het muffe verzinsel over een stelletje lawaaischoppers, die door maniakken in de wouden worden geterroriseerd. Maar hoed je voor een grote teleurstelling, want het verhaal eindigt plotseling zonder dat er een oplossing is voor het noodlot van de personages.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nicole Rio op televisie komt.

Reageer