Héctor Noguera

Acteur

Héctor Noguera is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mr. Kaplan

2014 |

Spanje/Uruguay/Duitsland 2014. Álvaro Brechner. Met o.a. Héctor Noguera, Néstor Guzzini, Rolf Becker en Nidia Telles.

Montevideo, 1997. De 76-jarige Jacobo, vlak voor de Duitse overval op Polen gevlucht naar Uruguay en daar een tevreden middenklasser geworden, kijkt terug op zijn leven met een onbestemde wroeging. Zijn bestaan krijgt weer zin wanneer hij met sjofele factotum Wilson het bizarre plan beraamt om de oude café-restaurantuitbater Julius Reich, bijgenaamd 'El Nazi', naar Israël te ontvoeren. Sappige komedie vol Jiddische humor voert langs een mesjogge plot en maffe personages, waarin toch ook de melancholie van de eeuwige zandloper doorsijpelt. Noguera en Guzzini vormen een prachtduo.

Archipiélago

1992 | Drama

Chili 1992. Drama van Pablo Perelman. Met o.a. Héctor Noguera, Ximena Rodrigue en Alicia Fuentes.

Een gerespecteerd architect woont een illegale anti-regeringsbijeenkomst van studenten bij. Wanneer de politie binnenvalt en een bloedbad aanricht, vlucht de architect naar een afgelegen eiland.

La frontera

1991 | Avonturenfilm, Drama

Chili/Spanje 1991. Avonturenfilm van Riccardo Larrain Pinedo. Met o.a. Patricio Contreras, Gloria Laso, Héctor Noguera, Alonso Venegas en Aldo Bernales.

Debuutfilm, vertoond op het Filmfestival van Berlijn 1992, over een man, die verbannen wordt naar een afgelegen oord aan de Zuid-Amerikaanse kust, wat bevolkt wordt door Indianen, die hun oude tradities nog niet hebben opgegeven. De streek wordt sinds jaren geteisterd door springvloeden en aardbevingen. Hij ontmoet een avonturier die de oorsprong van de springvloeden onderzoekt. Gefilmd op locatie met schitterende opnames van Hector Rios. Jorge Goldemberg en Ricardo Larrain Pinedo schreven het scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Héctor Noguera op televisie komt.

Reageer