Lung Fei

Acteur

Lung Fei is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

The Dynamite Trio

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Chen Shao-Lung. Met o.a. Dragon Lung, Jacky Chek, Lung Fei, Chuan Yuan en Kim Wing-Cheung.

Een jonge boer ziet zijn vrouw vermoord en zijn huis platgebrand worden door een bende, die op zoek is naar een geheim Kung Fu-instructieboek. De bekende wraakplot wordt afgewisseld met komische intermezzi. Sterke Kung Fu-duels. De regisseur staat op de titelrol als Danny Cheng.

Shaolin Death Squads

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Chen Shao-Peng. Met o.a. Huang Chia-Ta, Shang Kuan, Lung Fei, Ku Lung en Yang Wai.

Grootheidswaan en wanbestuur van de laatste Ching-vorst, Prins Yuen Cheng, storten het Chinese Rijk in een politieke en economische crisis. Shaolin elite-krijgers besluiten hier iets aan te doen. Infantiele dialogen en acteerprestaties enerzijds, sublieme gevechtshandelingen anderzijds.

Return of the Tiger

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Shao Feng. Met o.a. Ho Chung-Tao, Mao Ying, Lung Fei, Chang I en Wang Fei.

Chang Hung arriveert in Hong Kong om zich te wreken op Mr. Paul, gangster/nachtclubeigenaar, die de dood van Changs vader op zijn geweten heeft. Chang blijkt later Interpol undercover-agent. Een akelig goedkoop kung fu-vluggertje met een volstrekt onbegrijpelijk plot. Leeg staketsel van een film.

The Shaolin Avengers

1976 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Chang Cheh en Wu Ma. Met o.a. Fu Sheng, Chi Kuan-Chun, Lung Fei, Lu Ti en Tsai Hung.

Het leven van een groot kung fu-strijder, Fang Shih-Yu, uit de doeken gedaan in een geanimeerd en virtuoos avontuur. De ontwikkelingen nemen soms een als koddig te interpreteren wending. De zeer populaire acteur (Alexander) Fu Sheng is sterk op dreef.

Savage Killers

1976 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Wang Yu. Met o.a. Wang Yu, Tse Ling-Ling, Lung Fei, Ma Chi en Lau Ka-Wing.

China, 1931-33. Tijdens de Japanse overheersing bezoekt gevreesde vechter Lu Tin-Chu kung fu-scholen die hij uit naam van de bezetter ontmantelt. Dit kwaadaardige, in hoge mate anti- Japans getinte werkstuk vertoont een reeks verbluffende zelfverminking-scènes.

Point the Finger of Death

1976 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Chin Sheng-En. Met o.a. Wang Yu, Lau Ka-Wing, I Hung, Hsi Hsiang en Lung Fei.

Ching-Dynastie. Historische episode uit keizer Chien-Lungs regeringsperiode waarin een garde-officier, Ho Shen Li, het vertrouwen van de keizer wint en de aldus verkregen invloed aanwendt om ongekende fortuinen te vergaren. Zwaard- en kung fu- film voor de liefhebber. Ook bekend als THE FINGER OF DEATH.

The New Game of Death

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Lin Ping. Met o.a. D Ho Chung-Tao, Lung Fei, Man Ping, Ronald Brown en Johnny 'Big' Floyd.

De film steelt het verhaal van Bruce Lees laatste, onvoltooide film GAME OF DEATH en speelt er onbekommerd mooi weer mee. In USA bekend als HIS NEW GAME OF DEATH, in GB als LEGEND OF BRUCE LEE.

Bruce Lee - the Star of All Stars

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Yeo Bang-Yan. Met o.a. D Ho Chung-Tao, Chang Sing-Yu, Chang Li, Lung Fei en An Ping.

Tweelingbroer (!) van Bruce Lee, Tang Lung, vermoedt dat zijn evenbeeld werd vermoord. Onderzoek voert hem naar dader, leider van narcoticasyndicaat. Ontstellend incompetent. US/GB-titel: EXIT THE DRAGON - ENTER THE TIGER.

Superfoot

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Actiefilm van Chang I. Met o.a. Chang I, Lung Fei, Lin Feng-Chiao, Li Hung en Yueh Yang.

De voortvluchtige Kao Peng, ten onrechte van moord verdacht, komt dorpelingen te hulp wanneer een gangsterbende de plaatselijke zilvermijn bezet en arbeiders terroriseert. De geladen atmosfeer en het inventief scenario tillen de film boven de gebruikelijke normen van het genre uit.

Four Real Friends

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Actiefilm van Wang Yu. Met o.a. Chang Yu, Kam Kang, Wang Yu, Chen Hsing en Lung Fei.

Noord-China, jaren twintig. Vier veiligheidsagenten bestrijden horden bandieten en struikrovers. Viertal kung fu-coryfeeën bundelt krachten in uiterst kwaadaardig werkje. Film is één lange schermutseling. USA/GB-titel: DRAGON SQUAD.

The Champion

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Chu Ko-Ching en Yang Ching-Chen. Met o.a. Shih Szu, Chip Han, I Yuan, Lung Fei en Chang Feng.

Vijandelijkheden rond steenkolenmijn van familie Lu. Louche Russische zakenlieden versus goudeerlijke Chinezen. Film is oorspronkelijk 101 minuten. Ook bekend als SHANGHAI LIL.

Beach of the War Gods

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Wang Yu. Met o.a. Wang Yu, Lung Fei en Tien Yeh.

Zwaardvechter Hsiao recruteert bevolking van kustplaatsje om Japanse invasie-pogingen af te slaan. Schaduwen van Kurosawa's SHICHININ NO SAMURAI in ongelooflijk geconcentreerde vechtfilm. Slotoffensief duurt 21 minuten: record aller tijden.

Wang Yu - Ten Fingers of Steel

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Chien Lung. Met o.a. Wang Yu, Chang Chin-Chin, Kan Kai en Lung Fei.

Een kort aangebonden kung fu-held vertrekt naar Japan om dader te zoeken om van moord op zijn familie. Een snerpende vechtfilm. Het slotduel van ca. twintig minuten voert ons door het grootste deel van Japan en is vooral uit toeristisch oogpunt bezienswaardig. USA-titel: WANG YU - KING OF BOXER.

The One-Armed Boxer

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Wang Yu. Met o.a. Wang Yu, Tang Shin, Tien Yeh, Lung Fei en Wu Tung-Chu.

De eenarmige Yu in de slag met yoga's, karateka's, Thaise boksers, Llama's en Japanse zwaardvechters. Een sublieme, gierende vechtfilm, met verbluffende zelfmutilatie-scènes. De film is niet vrij van masochistische tendensen. Een klassieker onder de kung fu-films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lung Fei op televisie komt.

Reageer