Benjamin Rothenborg Vibe

Acteur

Benjamin Rothenborg Vibe is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Krummerne 3 - fars gode idé

1994 | Familiefilm, Komedie, Misdaad

Denemarken 1994. Familiefilm van Sven Methling. Met o.a. Dick Kaysø, Karen-Lise Mynster, Benjamin Rothenborg Vibe, Line Kruse en Lukas Forchhammer.

Een derde vervolg op de veelbewogen avonturen van Krumme (Vibe). De familie Krumborg gaat tijdelijk bivakkeren in een flat, die boven de woning van de humeurige mevrouw Olsen (Reimer) gelegen is. De vriend van zusje Stine (Kruse) komt terug van een vakantie in Frankrijk en houdt er een aanstellerig spraakje op na, terwijl de kleine Grunk (Forchhammer) al zijn kameraadjes van de kleuterschool in de flat laat spelen. Ondertussen willen boeven Boris (Schr[KL23]der) en Ivan (Friis-Mikkelsen) inbreken in alle flats, maar hebben zij buiten de waard gerekend met Krumme en zijn vriendjes die net buiten aan het voetballen zijn. Het scenario vol slapstick van John Stefan Olsen is gebaseerd op het jeugdboek van Thøger Birkeland. Het camerawerk is van Peter Roos.

Crumbs III

1994 | Familiefilm

Denemarken 1994. Familiefilm van Sven Methling. Met o.a. Karen-Lise Mynster, Dick Kaysoe en Benjamin Rothenborg Vibe.

Moeder Krumborg wil de vloer opnieuw vernissen waardoor de familie tijdelijk het appartement boven mevrouw Olsen betrekt. Boris en Ivan zijn van plan om bij alle appartementen in te breken, terwijl Krumme en zijn vrienden voetballen

Det skaldede spøgelse

1992 | Familiefilm, Fantasy

Denemarken 1992. Familiefilm van Brita Wielopolska en Rita Wielopolska. Met o.a. Benjamin Rothenborg Vibe, Ove Sprogøe, Peter Larsen, Jannie Faurschou en Patrick Ytting.

Rothenborg Vibe is de elf-jarige Jasper. Op school wordt hij als verlegen buitenbeentje geplaagd door zijn klasgenoten. Zijn enige vriend is een oude veerman, die echter dood gaat. Zijn omgeving begrijpt maar niets van zijn verdriet. In de oude kast van de overleden schipper treft hij het kale spook uit de titel. De geest verschaft hem magische krachten, waardoor zelfs de opgeschoten meisjes van de school hem niet langer kunnen intimideren. Wielopolska`s vierde (en bekroonde) film behandelt het thema van sterven en eenzaamheid op een originele manier met een aantrekkelijke rolbezetting. Naar het gelijknamige boek van Bent Rasmussen.

Det skaldede spøgelde

1992 | Familiefilm

Duitsland/Denemarken 1992. Familiefilm van Rita Wielopolska. Met o.a. Jannie Faurschou, Peter Larsen, Ove Sprogoe en Benjamin Rothenborg Vibe.

Begint wel een beetje somber, deze mooie jeugdfilm van Brita Wielopolska. De oude visser Aron is namelijk dood. 11-jarige Jasper heeft meneer God nog wel gebeden om hem schijndood te maken maar zo te zien maakt Hij daar niet meteen werk van. Tenminste, verbeeldt Jasper het zich nou, of komt daar een bootje aan gevaren, nee het is toch weer weg. Aron blijft dood, maar is kennelijk vrolijk ingeslapen, want hij heeft een brede smile op z'n gezicht. Jasper erft Arons poes, en z'n pet, en wacht af, ondanks de pesterijen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Benjamin Rothenborg Vibe op televisie komt.

Reageer