Seymour Friedman is regisseur.
Er zijn 16 films gevonden.

Secret of Treasure Mountain

1956 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1956. Avonturenfilm van Seymour Friedman. Met o.a. Valerie French, Raymond Burr, William Prince, Lance Fuller en Susan Cummings.

Rommelzooitje over het zoeken naar verborgen schatten in Indiaans gebied.

The saint's girl friday

1954 |

Verenigd Koninkrijk 1954. Seymour Friedman. Met o.a. Jane Carr, Harold Lang, Diana Dors, Charles Victor en Naomi Chance.

Een van de voormalige vriendinnen van de 'Saint' wordt vermoord. Hij spoort een goksyndicaat op dat verantwoordelijk is voor de moord.

The Saint's Return

1954 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1954. Mysterie van Seymour Friedman. Met o.a. Louis Hayward, Naomi Chance, Sydney Tafler en Charles Victor.

Hayward, die in 1938 de eerste 'Saint' vertolkte, keert terug in de laatste film, waarin de galante speurneus een goksyndicaat opspoort dat verantwoordelijk is voor de dood van één van zijn voormalige vriendinnen. Zie ook: 'The Saint'-serie. Amerikaanse titel: THE SAINT'S GIRL FRIDAY.

Khyber Patrol

1954 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1954. Avonturenfilm van Seymour Friedman. Met o.a. richard Egan, Dawn Addams, Patric Knowles, Raymond Burr en Richard Egan.

De acteurs staan boven de alledaagse film over Britse officieren die in India vechten, met de gebruikelijke liefdesconflicten.

Flame of Calcutta

1953 | Drama, Historische film

Verenigde Staten 1953. Drama van Seymour Friedman. Met o.a. Denise Darcel, Patric Knowles en Paul Cavanagh.

Darcel komt op voor de rechten van haar mensen in dit kostuumstuk dat speelt in India in 1750. Laag-bij-de-grondse onzin.

Escape Route

1953 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1953. Misdaad van Seymour Friedman en Peter Graham Scott. Met o.a. George Raft, Sally Gray, Reginald Tate en Clifford Evans.

Goed gangsterverhaal over Raft (van de FBI) en Gray (Britse geheime dienst) die een misdadigersorganisatie die zich bezighoudt met kidnappen oprollen. Ook bekend als I'LL GET YOU.

Loan Shark

1952 | Misdaad

Verenigde Staten 1952. Misdaad van Seymour Friedman. Met o.a. George Raft, Dorothy Hart, Paul Stewart en John Hoyt.

Raft probeert hard aan zijn leven te sleutelen in een luchtig verhaal over een ex-veroordeelde die een woekerbende kapotmaakt.

The Son of Dr. Jekyll

1951 | Horror

Verenigde Staten 1951. Horror van Seymour Friedman. Met o.a. Louis Hayward, Jody Lawrance, Alexander Knox en Lester Matthews.

Een zoon ontdekt de formule waarmee zijn vader Mr. Hyde werd. Een armetierig scenario en dito produktie. De acteurs redden de van een complete ondergang.

Her First Romance

1951 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1951. Komedie van Seymour Friedman. Met o.a. Margaret O'Brien, Allen Martin Jr., Jimmy Hunt en Sharyn Moffett.

O'Brien's eerste volwassen rol en haar eerste filmkus zijn de enige bijdragen aan dit rommelig zomerkampverhaal.

Criminal Lawyer

1951 | Misdaad

Verenigde Staten 1951. Misdaad van Seymour Friedman. Met o.a. Pat O'Brien, Jane Wyatt, Carl Benton Reid en Mary Castle.

De aan de drank verslaafde advocaat O'Brien wordt nuchter om een vriend te verdedigen die wordt beschuldigd van moord.

Customs Agent

1950 |

Verenigde Staten 1950. Seymour Friedman. Met o.a. William Eythe, Marjorie Reynolds en Jim Bactus.

Een douanebeambte geeft zich uit voor drugshandelaar om een bende bij de kladden te kunnen grijpen. Lekkere actiefilm.

The Devil's Henchman

1949 | Misdaad

Verenigde Staten 1949. Misdaad van Seymour Friedman. Met o.a. Warner Baxter, Mary Beth Hughes, Mike Mazurki en Harry Shannon.

In deze lopende band film legt Baxter zich er op toe een havenbende te vangen en raakt betrokken bij moord.

Crime Doctor's Diary

1949 | Misdaad

Verenigde Staten 1949. Misdaad van Seymour Friedman. Met o.a. Warner Baxter, Lois Maxwell, Adele Jergens en Robert Armstrong.

De laatste zaak van de misdaaddokter, waarin een slome Baxter probeert te bewijzen dat zijn patiënt valselijk van brandstichting beschuldigd wordt. Zie ook: 'Crime Doctor'-serie.

Boston Blackie's Chinese Venture

1949 | Thriller

Verenigde Staten 1949. Thriller van Seymour Friedman. Met o.a. Chester Morris, Joan Woodbury, Maylia, Richard Lane en Don McGuire.

De laatste en slechtste film in deze serie, waarin Blackie diepgaand onderzoek doet naar moorden die gepleegd zijn in Chinatown. Hij wordt natuurlijk ervan beschuldigd de dader te zijn. George E. Stone wordt node gemist als zijn maatje 'Runt', een rol die hier vertolkt wordt door Tomack. Zie ook: 'Boston Blackie'-serie.

Bodyhold

1949 | Misdaad

Verenigde Staten 1949. Misdaad van Seymour Friedman. Met o.a. Willard Parker, Lola Albright, Hillary Brooke, Allen Jenkins en Gordon Jones.

Doorsneefilm over een worstelaar en diens vriendin die de corruptie bij de gevechten willen tegengaan.

Trapped by Boston Blackie

1948 | Mysterie

Verenigde Staten 1948. Mysterie van Seymour Friedman. Met o.a. Chester Morris, June Vincent, Richard Lane, Edward Norris en George E. Stone.

Blackie gaat tot actie over om zijn naam van elke verdenking te zuiveren, nadat een kostbare parelketting ontvreemd is op een feestje waarvoor hij als lijfwacht was ingehuurd. Patricia Barry is het pseudoniem van Patricia White. Zie ook: 'Boston Blackie'- serie.