Lenore Andriel

Acteur

Lenore Andriel is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Widow's Kiss

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Peter Foldy. Met o.a. Beverly D'Angelo, Mackenzie Astin, Dennis Haysbert, Bruce Davison en Anna Maria Horsford.

De relatie tussen vader en zoon Sager is verslechterd sinds de dood van mevrouw Sager tijdens een auto-ongeluk. Zoon Sean is dan ook niet enthousiast wanneer zijn vader thuiskomt met een nieuwe vriendin, de glamourweduwe Vivian Fairchild, die op haar beurt weer een eigen volwassen zoon meeneemt. Dan komt vader Sager plotseling te overlijden en neemt Vivian samen met haar zoon het huishouden over. Sean weet dat deze goudzoekers verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vader en hij roept de hulp van een voormalige werknemer van zijn vader in. Ondertussen blijkt de zoon van Vivian in werkelijkheid niet haar eigen vlees en bloed, maar haar minnaar te zijn. Samen hebben ze het voorzien op het leven van Sean, om als enige erfgenamen het fortuin van 10 miljoen dollar te erven. (IdH/VPRO Gids)

The Voyeur

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Deborah Shames. Met o.a. Kim Dawson, Al Sapienza, Lenore Andriel, Sean Abbananto en Joe Schuster.

Na tien jaar huwelijk vraagt de echtgenoot of zijn vrouw een nummer wil maken met een ander, terwijl hij door het sleutelgat loert. Een idee dat het decor vormt voor een erotische film. Je moet er maar opkomen.

The Hottest Bid

1993 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Deborah Shames. Met o.a. Gwen Somers, Tracy Miller, Dennis Mathews, Lenore Andriel en Belinda Farell.

Eenzame en hunkerende harten kunnen bij opbod bieden op een aantrekkelijke jongeman en hem voor een nachtje krijgen. Voor een gering bedragje kun je inschrijven op de verrassingsprijs. Somers en Farell bieden flink tegen elkaar op. Farell krijgt Miller en beleeft daarmee haar plezier. Somers krijgt het verassingspakket: een hond! Voor zijn baas is er nog hoop, maar aan hem zit een luchtje en Somers maakt met het beest een avontuurlijke wandeling. Sekskomedie, die op twee sporen zit en daardoor tussen de wal en het schip valt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lenore Andriel op televisie komt.

Reageer