Ida Marinelli

Acteur

Ida Marinelli is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Terra bruciata

1995 | Misdaad, Drama

Zwitserland/Italië/Duitsland 1995. Misdaad van Andres Pfaeffi. Met o.a. Gino Brogi, Maddalena Crippa, Ivano Marescotti, Luca Venantini en Ida Marinelli.

Luca (Venantini) is een beloftevol voetbaltalent. Bondsvoorzitter Rosso (Brogi) heeft heel wat plannen voor hem. Zijn gezworen vijand Maffei (Marescotti) belooft de jongen echter roem en rijkdom. Tussen beiden ontstaat een vurige strijd die nog opgedreven wordt wanneer de knappe, rijke en rebelse Dea (Crippa) eensklaps weer opduikt in het grensstadje Tessin. Zij is op de hoogte van enkele in de doofpot gestoken geheimen. Misdaad en corruptie in de topsport staan centraal in deze vreemde film, die het complex verhaal plaatst tegen een alles behalve alledaags decor. De strijd tussen twee gangsters die zich met het voetbal willen bezighouden krijgt een dramatische wending die catastrofaal afloopt. Het is echter eerder moeilijk om contact te krijgen met de hoofdpersonages. Elda Guidinetti schreef het scenario, dat door Hughes Ryffel in beelden werd omgezet. Dolby Stereo S.R.

Veleno

1993 | Komedie

Italië 1993. Komedie van Bruno Bigoni. Met o.a. Carlo Colnaghi, Ida Marinelli, Elio De Capitani, Marina Confalone en Valeria D'Onofrio.

De broers Strano, Tonino (Colnaghi) en Bruno (De Capitani) ruziën op de begrafenis van hun vader. De een beschuldigt de ander van het gebruik van goedkoop hout voor de doodskist. Een enorm huis wordt het strijdtoneel. De broers trekken met hun gezinnen elk in een afzonderlijke vleugel. De hele familie wordt bij het escalerende conflict betrokken. Dan verdwijnt Bruno op een dag en wordt Tonino opgesloten op beschuldiging van moord. De cast presteert bewonderenswaardig maar debuterend regisseur Bigoni weet er niet echt gebruik van te maken. De tweede helft van het verhaal en de subplots werken in het nadeel van de film als geheel. Ook bekend als POISON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ida Marinelli op televisie komt.

Reageer