Fabian Wagner is acteur en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Overlord

2018 | Actie, Horror

Verenigde Staten 2018. Actie van Julius Avery. Met o.a. Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Wyatt Russell, John Magaro en Pilou Asbæk.

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. In een mysterieus laboratorium onder een kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft.

Justice League

2017 | Actie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2017. Actie van Zack Snyder. Met o.a. Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller en Ciarán Hinds.

Na de dood van Superman in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) is de aarde behoorlijk kwetsbaar geworden voor een buitenaardse aanval. Reden genoeg voor Batman om een team van superhelden te formeren, maar voordat hij zo ver is staat de demonische schurk Steppenwolf al op de stoep om het einde der tijden in te luiden. Slappe poging van stripfabriek DC om het succes van Marvels The Avengers te evenaren, inclusief rommelig plot en matige special effects. Spaarzame lichtpuntjes: The Flash als komische noot en Wonder Woman die het aanvoerderschap van de Justice League opeist.

Rolltreppe abwärts

1987 | Familiefilm

Duitsland 1987. Familiefilm van Martin Ruffert. Met o.a. Paul Müller-Brühl, Martin Gerke, Fabian Wagner, Roland Schmitt-Hartmann en Peter Arenz.

Een hartverscheurend verhaal over een vijftien-jarige jongen uit een opgebroken gezin met een moeder die hem geen aandacht geeft. Door een simpele kruimeldiefstal raakt hij van kwaad tot erger totdat hij in een gesloten inrichting belandt. De weg terug lijkt vrijwel onbegaanbaar. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Hans Georg Noach, dat in de jaren 1970-1980 bijna net zozeer gelezen werd door jongeren als MAO's rode boekje. Gefilmd door de scholieren van het Rhein-Sieg-Gymnasium St.Augustin. Uitzonderlijk.