Billy (Buzz) Lamar (Barton)

Acteur

Billy (Buzz) Lamar (Barton) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Thunderbolt's Tracks

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Bennett Cohen. Met o.a. Jack Perrin, Pauline Curley, Billy (Buzz) Lamar (Barton), Jack Henderson en Lew Meehan.

Na in WO I bij de mariniers gediend te hebben in Frankrijk, keert Perrin terug om de familie van een gesneuvelde kameraad op te zoeken. Hij vindt deze mensen in een Mexicaans plaatsje, waar ze knap beduveld zijn. Perrin gaat orde op zaken stellen. Bennett Cohen was ook de scenario-schrijver, Bill Hyer de cameraman.

The Laffin' Fool

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Bennett Cohen. Met o.a. Jack Perrin en Billy (Buzz) Lamar (Barton).

Een ranch-eigenares zit in de problemen: zo jong nog en dan al zo'n zware schuld om af te betalen. Dat kan ze niet, maar de andere partij is zo vriendelijk te wachten, mits ze met hem trouwt. Dan komt Perrin om deze zaak recht te zetten. Op de titelrol wordt opnieuw alleen Jacks naam genoemd; Buzz is echter van de foto's te herkennen, ook al staat zijn naam niet genoemd.

West of the Rainbow's End

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Bennett Cohen. Met o.a. Jack Perrin, Pauline Curley, Billy (Buzz) Lamar (Barton), James Welch en Tom London.

Terwijl Perrin vecht in Frankrijk gedurende WOI, pikt London de ranch van diens vader in, na deze te hebben vermoord. Terug in het vaderland gaat Perrin een verbeten strijd aan tegen London om zijn bezit terug te krijgen en zijn vader te wreken. Daisy Kent bewerkte het verhaal van Victor Rousseau en William Thornley was de cameraman voor producent Harry Webb. Het was tevens het filmdebuut van Lamar, 12 jaar oud, die een goed jaar later zijn eigen western-serie zou krijgen en bekender werd als Buzz Barton.

Hi-Jacking Rustlers

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Bennett Cohen. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Billy (Buzz) Lamar (Barton), Leonard Trainor en Bud Osborne.

Jack Perrin in actie tegen veedieven en bankovervallers. Josephine Hill is voor de zoveelste maal zijn partner. Ben Wilson was de producent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Billy (Buzz) Lamar (Barton) op televisie komt.

Reageer